設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

[影音類] 第一屆『香港影音玩樂展 - Digital Entertainment Show 2018』討論

黃金玩家

issachar 發表於 2018-9-14 01:37
CD SACD 實用... 不過幾乎係影音展都整隻碟... 太普通...

如果 POST76 可以攪下 gimmick 就更有趣 {:6_1 ...

索性唔用碟,比個QRCODE自己 download{:9_422:}

星級玩家

十二分支持,最好有特賣場,可以拾到平靚正貨品
相音色賞歌, 聞音效辨碟, 觀音塲調機, 聽音樂娛己, 論音響交友!
*玩音響要了解自己的預算和取向,因音響

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

小瑟 發表於 2018-9-13 08:01
昨天公佈完好多人問,特別禮品係咩來??有冇諗過我地會唔會出碟呢??我諗緊出CD??  SACD???  定……??   ...

其實會否整隻試機影音碟

鉑金玩家

有冇十仔買?吾洗求人地show呀⋯⋯

黃金玩家

十分期待????

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

alan_wyl 發表於 2018-9-17 14:36
索性唔用碟,比個QRCODE自己 download

呢個都想過, 不過.............唱片公司對版權的態度, 是你估唔到咁緊張呢的.....所以!!!!
今年可能都係做返D基本野再加一點點的未做過既野, 去當第一年的紀念吧~~

真係非常非常非常非常多謝各位係度留言, 你地既留言我都會睇哂的, 不過未必有時間逐一加分, 但我一定會睇呢~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

cwdicky 發表於 2018-9-18 21:11
有冇十仔買?吾洗求人地show呀⋯⋯

有......我地會夾哂所有參展商, 係聖誕前做返D好野大家睇呢!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

smalltiger 發表於 2018-9-18 16:13
十二分支持,最好有特賣場,可以拾到平靚正貨品

今次地方未可支援到呢個想法, 希望下年可以做到呢, 第一年攪自由既影音展, 非常感謝大家的支持!!!! 希望到時大家都玩得開心呢~

Post76玩樂網.

星級玩家

恭喜恭喜 到時百忙中都一定過黎支持,加油

鑽石玩家

三星玩樂勲章

ㄧ定入埸支持!希望到時多D影音產品