設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

[影音類] 第一屆『香港影音玩樂展 - Digital Entertainment Show 2018』討論

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

希望到時有LX800超優惠價啦

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

呢個音響展一定要支持,欏定假第一日就黎
希望參展商可以有 D 好價俾倒我地 ,尤其係而家熱門既 pioneer LX500
入場禮品方面,我覺得一只 4K 試機碟都唔錯,當然如果係 CD 都鍾意既

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章

預祝今次的影音展成功

如果有參展商資料,可以update到你哋專頁嗎?
https://des.post76.hk/
Amp: Accuphase E-470
Net Player: Esoteric N-05
SPK: B&W 805D2
UHD: OPPO UDP-203
Sur-Amp: DENON AVC-X4800H
DAP: AK SP1000 & AK Layla II
Turntable: JVC QL-Y66F

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

ericchoicw 發表於 2018-10-3 01:00
呢個音響展一定要支持,欏定假第一日就黎
希望參展商可以有 D 好價俾倒我地 ,尤其係而家熱門既 p ...

今年我地第一次攪,我本身真係好想做隻4k Demo碟,不過………呢個夢應該唔會咁易成功呢。希望今年做得好,得到大家的支持,電影廠商,Dolby,  Dts,  imax,  Auro等的公司覺得的地係有好多人熱愛玩影音的,到時就可以有機會傾下呢。

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
issachar + 10 + 10
ericchoicw + 10 + 10 一定成功,而且好評如潮

查看全部評分

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

m600 發表於 2018-10-6 13:41
預祝今次的影音展成功

如果有參展商資料,可以update到你哋專頁嗎?

我地會開始報導同分享返展會既內容,時間上差唔多可以公佈返相關資料比大家睇了,des果邊都會Keep update呢。

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
m600 + 10 + 10 俾個Like你啦

查看全部評分

黑鑽玩家

請問係一次入場定係彈出彈入

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

鄭浩鋒@FB 發表於 2018-10-8 16:56
請問係一次入場定係彈出彈入

同日自出自入

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

小瑟 發表於 2018-10-8 07:43
我地會開始報導同分享返展會既內容,時間上差唔多可以公佈返相關資料比大家睇了,des果邊都會Keep update ...

剛剛見到 FACEBOOK 果邊出左 EVENT... 即時表示會去
LG CX55
Denon AVC-X8500HA + MultEQ-X
Wharfedale EVO 4.4 + 4.CS + D330
FB: RGB山洞原人的玩物

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

不如攪個 SUPER PASS 3 日都可以去
LG CX55
Denon AVC-X8500HA + MultEQ-X
Wharfedale EVO 4.4 + 4.CS + D330
FB: RGB山洞原人的玩物

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

issachar 發表於 2018-10-11 21:31
不如攪個 SUPER PASS 3 日都可以去

可以唸下!但唔知會會有幾多人三日都肯黎 ... 雖然我地啲節目好豐富!