設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: jonathonpower

[隨身耳擴] VENTURECRAFT VANTAM R627 又再跌落坑...

專業玩家

大食怪 發表於 2015-6-20 18:09
Alex 師兄 ,你好 ! 其實這機我並不擔心它會熱死自己 ,我只擔心,應該話我 (相信 )佢會整瓜其他與它綁埋一 ...

這廠商未全面測試完就賣街⋯而且短短三四個月以有咁多版本

星級玩家

alexwong232002 發表於 2015-6-20 17:05
小心

根本被重就輕,裝瘋賣傻,你同我講日本點點點有咩用,

問題係衣家我係香港用佢好熱丫嗎!!,佢D回答牛頭不對馬嘴,

星級玩家

jonathonpower 發表於 2015-6-18 14:41
你唔好再激我啦....唔係我啦

黑機,02,同R627都唔係最谷氣,最谷一定係627SM個D,

你諗下價錢差唔多但係有改動,我同你情況差唔多,

我賣左02一個月唔夠出623SM,老實佢只改OPAMP我無所謂啦,

不過唔指呢DSD 支援唔同左,都唔緊要貴我唔賣,

再黎R627我就真係無言{:9_440:}

星級玩家

alexwong232002 發表於 2015-6-20 18:21
這廠商未全面測試完就賣街⋯而且短短三四個月以有咁多版本

其實此機真係好熱,但用咗佢,真係又幾好聲( 耳聽為實,純個人感受 )
但係出D所謂限量版又真係密得來,同快咗D。横惦咁短時間出幾款,不如佢集埋一齊出,起碼用家可以睇真D,才揀部心水機 ,否則早買嘅師兄,可能會有小小儍仔感覺。我想比較少人會部部都買,因為真係唔平( 起碼對我嚟講)。

星級玩家

大食怪 發表於 2015-6-20 19:24
其實此機真係好熱,但用咗佢,真係又幾好聲( 耳聽為實,純個人感受 )
但係出D所謂限量版又真係密得來,同 ...

果部白機好似出左了...

星級玩家

部機識飛都無用啦 ! 温度問題無解決 , 夏天只可室內用

高級玩家

其實我部紅機日日袋係褲袋用,係比其他機熱,但我仲接受到。而且,我懷疑熱源就係舊電,可能自己換過舊好啲嘅電唔知會唔會仲好啲。

星級玩家

rayjolee 發表於 2015-6-23 15:27
其實我部紅機日日袋係褲袋用,係比其他機熱,但我仲接受到。而且,我懷疑熱源就係舊電,可能自己換過舊好啲 ...

師兄 , 請問你用邊部 player 呀 ? 我用緊 ZX1 , 有次比部 Vantam 熱到儍儍地 , 返去 check資料 , 原來 ZX1 嘅操作温度係 5 至 35 度 , 所以就熱到儍咗啦 ! 所以到現在都只可在室內用 , 無計 !

高級玩家

大食怪 發表於 2015-6-23 16:58
師兄 , 請問你用邊部 player 呀 ? 我用緊 ZX1 , 有次比部 Vantam 熱到儍儍地 , 返去 check資料 , 原來 ZX ...

我用手機z3+出sacd rip 的 DSD,呢部機仲熱過部vantam

星級玩家

大食怪 發表於 2015-6-23 16:58
師兄 , 請問你用邊部 player 呀 ? 我用緊 ZX1 , 有次比部 Vantam 熱到儍儍地 , 返去 check資料 , 原來 ZX ...

我用AK100暫時仲頂得住熱.