設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: kl122002

[討論] The Witcher 3 下週出了

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

kl122002 發表於 2015-6-7 06:45
食得太多雞?

唔緊要了, 反正有36個甘多, 一定有方法把希里找回來.   ...

雞係男人就愛食啦,唔職食雞就唔係男人來的,哈哈
唔食雞就冇力氣打怪 (講笑炸)

回到正題
其實我想起了,原來其中一段,我揀左希里打怪先會影響佢的生死,但冇辦法啦,因為我一心想保護希里,所以太愛護她,原來最後害左她,所以設計得好好,好似睇戲一樣咁精彩,你有睇我的爆機片段,你會見到我連狼人都冇殺,我之前都講過,我衣嫁係做好心人,即係不理你係咩怪,只要你不害人我就不殺你,如果你不理我才殺你。
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

1萬

白鑽玩家

老而不

DVD迷 發表於 2015-6-7 09:59
雞係男人就愛食啦,唔職食雞就唔係男人來的,哈哈
唔食雞就冇力氣打怪 (講笑炸)

IGN之前出的圖指有36個ending,
不過至今我只找到3個, 而只有1 個是好的.

http://www.vg247.com/2015/05/28/ ... et-the-best-ending/
還是好音樂最好.

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

其實所謂結局係咩意思?
雖然我由頭玩過,,
但係咪 每個人死唔死又當一個結局?

好似男爵咁,,

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

今日出左旺角忍唔住都買左

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

heloleo 發表於 2015-6-8 10:39
其實所謂結局係咩意思?
雖然我由頭玩過,,
但係咪 每個人死唔死又當一個結局?

其實唔一定要由頭開始玩過的,不過有啲人就鍾意由頭玩下去清楚明白,但有啲就知道邊到影響就由邊到再追過,我睇到好多人都好鍾意把故事分開記錄,因為用左呢種分開記憶就方便搵到由邊段開始追下去,就唔洗花時間由頭追到尾,但分開記憶就要用好多記錄,都幾浪費記憶位的,我自己就會由頭再玩過,話唔定有時你第一次取不到的資料及其實重要劇情,可能由頭去玩有驚喜呢?

不過點到好,師兄鍾意點玩就點玩都冇問題的,最緊要自己玩得開心啦。

男爵會唔會死真唔知道,我就係玩死佢,下次我再試試睇下佢可不可以不死呢?
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

家中老闆唔比買ps4 & x1
考慮入pc版,但家中電腦只用560GTX,而家準備瞞天過海換張顯示卡先!
(Post76 Android 手機版送出)

白鑽玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

小巫見過各位大巫!
R0015448 r800.jpg

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
kl122002 + 10 + 10 精彩報告

查看全部評分

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

玩緊第2次, 剛去到Ciri雪山逃避wild hunt追殺, yen 用黑魔法向死屍問話. 依家清o左大部份side quests, 不過果個卡片game真係唔太識玩...次次d對手都用d"10點"來大我...我就得d 1,2點, 最大都係6咋, 完全唔夠打...另外感覺地圖真係太大, 去到個島果邊, 果5個島都隔得幾遠, 架船又唔係快...所以好多"?"地方都仲未去.

上次玩的結局係ciri成為witcher, 所以今次會向"ciri 成為女王"結局進發~~

評分

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

gashapon 發表於 2015-6-15 10:18
玩緊第2次, 剛去到Ciri雪山逃避wild hunt追殺, yen 用黑魔法向死屍問話. 依家清o左大部份side quests, 不過 ...

師兄你就好啦,咁快可以玩第二次結局,我仲清緊?號和其他垃圾先,因為唔想再由頭搵過,反正已搵左七七八八了,所以清晒才開始新任務

評分

查看全部評分

銀級玩家

gashapon 發表於 2015-6-15 10:18
玩緊第2次, 剛去到Ciri雪山逃避wild hunt追殺, yen 用黑魔法向死屍問話. 依家清o左大部份side quests, 不過 ...

關於咭GAME, 多D買咭等個DECK多D牌揀, 角色牌保持最低下限22張, 角色有技能就優先入DECK, 特別牌就用盡佢10張, 務求每次出牌都有技能.

對戰就用SPY增加手牌, 用DECOY騙電腦出牌, 用SCORCH燒佢D大牌, 輸頭ROUND唔緊要, 後面追返就OK.

只要手牌夠多, 有時玩到第三局電腦無牌出(特別係怪獸DECK), 等住被KO.