設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: kl122002

[討論] The Witcher 3 下週出了

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

kl122002 發表於 2015-6-4 08:14
暫時未見有好人放 (PS版 / x1而言)
反而GTA好似多少少. GTA PC版的唔少人上steam入左, 令盒裝的賣得麻麻 ...

只要將Witcher 3同GTAV調轉就知問題所在,GTAV雖然PC版出咗冇幾耐,不過講到尾隻game原生係兩年前出的,亦正值第七代家用機後期,果陣不論係咪PC玩家,要買console的一早都買咗,單單計PS3/X360就已經有接近3500萬人入手。直接啲講要玩嘅都已經玩咗,其餘堅持等PC版的玩家,去到上年11月遇上第二個checkpoint,部份忍唔住走去連埋PS4一同入手,又冇咗一群人。5個月之後,PC版終於出,籠統啲講真係等咗兩年,喺我角度,一個人可以等到咁耐,一係佢就唔係急玩,二黎佢等等吓熱情冷卻,覺得玩唔玩都冇所謂喇。喺哩個情況,PC版的結局可以預料。難聽啲講只係一款比較受注目的炒冷飯登陸PC而已,近年日本廠都成日做呢。

1萬

白鑽玩家

老而不

DVD迷 發表於 2015-6-4 08:32
其實我朋友都話爆左機已放,佢開頭以為我未買到,問我要不要,話平啲放比我…………  ...

我唔多想搞到打機好似返工一樣. game入面的mission無時限, 甘快打完好似在趕大project一樣....

我唔希望佢下年即出W4, 那真是太快了. 這個game 5年出一次已唔錯. 最重要是入面的畫面追得上現在, 同時有故事睇.
真是好少能打機打得甘開心.

GTA...算了, 由3 玩到5 , 係有少少地方唔同, 但唔算有W3甘意 外的驚喜 . 如果GTA 出6 或者咩野, 我都唔會入了.  

起碼Geralt 會跳!, 這個由處男到現在還是處"佬"的 禱告終於有了.

Geralt 真係好強時的表現:
[YoutubeHD]KFAWke5jxk4[/YoutubeHD]

IGN 的live 打機:
[YoutubeHD]MZgeJpwDbow[/YoutubeHD]
還是好音樂最好.

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

kl122002 發表於 2015-6-4 13:47
我唔多想搞到打機好似返工一樣. game入面的mission無時限, 甘快打完好似在趕大project一樣....

我唔希望 ...

不過睇返Witcher 1既intro movie, 見佢幾層樓跳落嚟都無事
但家下高小小跳落地,輕則扣血,重則無命
唔通主角真係年紀大咗不復當年?

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

我想講,兩位師兄可能有少少誤會我意思了,我係話支持佢出w4,冇話叫佢明年出,只係希望佢會兩三年出w4姐,都希望可繼續用希里和其他角色玩,當然希望佢繼續保留原班人馬之外,仲加多幾個新角色比玩家玩姐

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
kl122002 + 10 + 10 用家心得

查看全部評分

Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

1萬

白鑽玩家

老而不

DVD迷 發表於 2015-6-4 18:57
我想講,兩位師兄可能有少少誤會我意思了,我係話支持佢出w4,冇話叫佢明年出,只係希望佢會兩三年出w4姐, ...

我都無你想的意思. 只是真的...最好唔好下個月公告明年出W4la ...(我真係會 "吓!? " )
都打完, 太早出W4有少少接唔到氣. 如狗仔兄說的, 家下個人真是在W3的deep hole入面....
很久未見過評分甘高的game

曾是最新的news (2小時前左右) x box玩唔到W3 :
http://www.gamespot.com/articles ... -now-/1100-6427800/

The original story is below.

If you're having trouble playing The Witcher 3: Wild Hunt on Xbox One right now, it's not just you. Microsoft has confirmed an Xbox Live issue is preventing players from accessing the game.

"Are you unable to launch or install The Witcher 3: Wild Hunt? We’re working to address this ASAP! Thanks for staying patient. We’ll fill you in as soon as we know more," an update from 4 PM Pacific reads on the Xbox Live Status page.

Over on Microsoft's forums and Reddit, players are reporting that they're receiving the Error Code 0x87de2726.

The Witcher 3 is available now across PC, Xbox One, and PS4. It received near-unanimous praise upon release last month, with GameSpot giving the open-world RPG a 10/10 score.

Developer CD Projekt Red continues to update and tweak the game, with the latest patch--this one fixing an XP bug and more--due to arrive sometime soon.

MS眼紅?
還是好音樂最好.

1萬

白鑽玩家

老而不

得閒笑下:
[YoutubeHD]TEza9n-fHYQ[/YoutubeHD]

評分

DVD迷 + 10 + 10 精彩報告

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

笑左

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

3個裸女真面目原來係......

18禁
[YoutubeHD]D4TmyVoFEW4[/YoutubeHD]

評分

kl122002 + 10 + 10 精彩報告

查看全部評分

Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

呢條友在扮戰神嗎?

[YoutubeHD]sAgIdpCm2Dg[/YoutubeHD]

評分

kl122002 + 10 + 10 精彩報告

查看全部評分

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

@肥狗仔@ 發表於 2015-6-4 12:38
只要將Witcher 3同GTAV調轉就知問題所在,GTAV雖然PC版出咗冇幾耐,不過講到尾隻game原生係兩年前出的, ...

可能因為我一部console都無, 加上都唔算成日會打機的人(除非出了好想玩的game), 所以我又唔係好理會PC版早定遲出的問題. 不過問心GTA 5 我又真係又由好期待(連攻略都買定先), 等下等下又delay, 以為終於出又再delay. 加上知道香港steam 買就USD60, 國內steam就只係USD30, 當堂打o左個突, 最後見喜歡的game都就快出, GTA 又需要長時間慢慢玩之下就無入手. 當然又叫唔可惜, 因為可能等遲d佢特價時我先入手都未遲, 不過依家我會集中witcher 3同月底的arkham knight先~

評分

kl122002 + 10 + 10 用家心得

查看全部評分