設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: kl122002

[討論] The Witcher 3 下週出了

1萬

白鑽玩家

老而不

gashapon 發表於 2015-6-5 09:08
可能因為我一部console都無, 加上都唔算成日會打機的人(除非出了好想玩的game), 所以我又唔係好理會PC版 ...

我沒入手攻略, 反而只是玩左3小時之後刪除左. 等W3之後有心機再玩. 話說之後仲有fallout 4, 如果連fallout 都玩, 那麼GTA應是年尾才會去理.
Stream唔同地方有唔同價, 有時俄版仲平好多. 有人會用一D特別方法去入手. 同師兄你一樣, 沒家用console 真是不會去理console出先還是出後. PC版有咩就玩咩, 又或者唔理有咩都照玩.
還是好音樂最好.

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

kl122002 發表於 2015-6-5 13:42
我沒入手攻略, 反而只是玩左3小時之後刪除左. 等W3之後有心機再玩. 話說之後仲有fallout 4, 如果連fallou ...

fallout 4 我見steam已經可以pre-order, 不過咩都未有又唔知幾時出, 所以我會等下先~ 我只玩過Fallout 1&2. 3我無玩因為變了 FPV 射擊game (我玩親呢d都眼花...), 不過fallout 1,2當年真係玩得好開心, 可以近距離射爆人頭~ 當時仲同同學分析點過關等等~  如果4係同1,2玩法相近我都有興趣呢~

1萬

白鑽玩家

老而不

gashapon 發表於 2015-6-5 14:18
fallout 4 我見steam已經可以pre-order, 不過咩都未有又唔知幾時出, 所以我會等下先~ 我只玩過Fallout 1& ...

扯題了, 不過又講下了...
舊的fallout家下在steam 做大平賣, 合計是USD11.99, 真是一百蚊有找. 我覺得fallout 4的theme 有少少似bioshock, 但入點樣我都是有少少疑惑. 你知了, 好多時好睇的畫面唔代表入面有好故事. 好似Titanfall, 講到好future, 好有mass effect的感覺, 最後是一個MMO的大亂鬥, 真是唉....

我好期待W3之後的DLC, season pass有咩野會出現, 那是戲肉之處. 加上有DVD兄不停share趣事, 也是一樂也

還是好音樂最好.

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

唔知點解,我買襯game都特別好運,今日去訂三隻game,老板就送張卡比我,不過只限pc先用到,我話好過冇,話晒張卡印左巫師3白狼真幾鬼正的

值得收藏……

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
kl122002 + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

1萬

白鑽玩家

老而不

DVD迷 發表於 2015-6-6 21:25
唔知點解,我買襯game都特別好運,今日去訂三隻game,老板就送張卡比我,不過只限pc先用到,我話好過冇,話 ...

有些說是預定的才有. 不過我見是不是入W3的人都有送.
W1, W2都好好玩.  W2的geralt 已好正了. 除左都係唔識跳
還是好音樂最好.

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

kl122002 發表於 2015-6-6 22:16
有些說是預定的才有. 不過我見是不是入W3的人都有送.
W1, W2都好好玩.  W2的geralt 已好正了.   ...

我都想玩頭兩集
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

1萬

白鑽玩家

老而不

DVD迷 發表於 2015-6-6 22:39
我都想玩頭兩集

現在的PC應可以handle 到W1, 但W2 就看機種了.
還是好音樂最好.

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

kl122002 發表於 2015-6-6 23:52
現在的PC應可以handle 到W1, 但W2 就看機種了.

未玩過pc版,加上又唔鍾意取電腦來打機,只希望p4可以出返頭兩集來玩就好啦

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

不滿意的結局~還我的希里呀 ?

[YoutubeHD]X2yygkMxIYE[/YoutubeHD]

玩到希里失蹤還是死了,真好唔滿意這個結果,不知在那裡講錯了話,還是揀錯了的路線影響了希里死亡
剛剛睇下人地玩到希里冇死,仲有銀劍收下,點解我會冇,我好唔開心…

1萬

白鑽玩家

老而不

DVD迷 發表於 2015-6-7 02:06
不滿意的結局~還我的希里呀 ?   

食得太多雞?

唔緊要了, 反正有36個甘多, 一定有方法把希里找回來.  
還是好音樂最好.