設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: pac

[影音配件] PAC JUMPER 試玩

關閉 [複製鏈接]

專業玩家

pac 發表於 2014-11-23 18:22
我真系要好多謝各位師兄既「關心」。
依個活動取消左都咁湧濯發言。
都糸時侯講D野喇。 ...

我地依家咪和平討論緊pac地盒點樣喺76揾食囉

原來sales點去推銷一件貨品真係好重要

就算件產品完全無用都好,但只要包裝得好,唔硬推(不過要吹,吹到有分別),用分享之名去,就自然揾到食

360講左一點我唔多認同
360話: 唔鐘意用分享之名,實際推銷.....
但以技巧層面黎講,我完來幾鐘意呢種銷售技巧呢,吓吓以退為進,唔易學
(Post76 Android 手機版送出)

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

我會就某君既推銷行為
向有關方面查詢有冇抵觸TDO

星級玩家

pac 發表於 2014-11-23 18:22
我真系要好多謝各位師兄既「關心」。
依個活動取消左都咁湧濯發言。
都糸時侯講D野喇。 ...

先生
你係唔係理解能力有問題
我幾時講過你個地盒有問題
我意思係你唔好成日係個討論區hard sell
仲有兩個月前我已經將個地盒賣左
始終會搞到個音場向後移同埋cut左d尾音

你上星期六上我朋友屋企都話家訪啦
家家下訪又係忍唔到手整件過皮野地盒出黎
我朋友已經話聽唔出效果
你仲要話我朋友音場有問題呢樣個樣
一定要加左個地盒先有效果
我朋友套野幾十萬呀
如果真係買件過皮野產品改善音質
會唔會傻到花過皮野買件DIY地盒呀
(你知唔知個日你 hard sell 地盒 , 係全程直播十幾人睇到傻笑)

最後想講係唔好咁 hard sell 自己產品有幾神級
被批評後又即時搵幾個打手出黎護法
又拉開話題引人抽水話我地批評係唔尊重本土制作
你呢招用得多係無效呀
我自己有一半線材都係用本土diy

只係睇唔過眼呢度變左 "PAC76"
唔好下下家訪誤導D網友
人地網友D器材本身好地地無野
比你講野呢度有問題個度有問題
最終要個 "地盒" 去解決
咁樣同 "祁福黨" 有咩分別呢
JVC DLA-X500R
OS SEP-100HM-MRW1 (BU201) 100吋電幕
OPPO 103D
Anthem 710
EMOTIVA XPA-5
PMC IB2SE
FOCUS AUDIO FPC ES
Monitor Audio RS8
Monitor Audio R270
VELODYNE DD15+

專業玩家

地盒有冇得試用,唔啱用有冇得回水?喺外國有啲DIY產品係有free 30 day trial.

高級玩家

stockpicker 發表於 2014-11-24 13:36
地盒有冇得試用,唔啱用有冇得回水?喺外國有啲DIY產品係有free 30 day trial.

外國係任何野都係可以refund,不過係香港應該唔得~

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

奇怪!如果係sell嘢,版管應該會封殺個喎,好似之前有位Ching 賣206-2英插咁,結果比76post封account!
如果係sell嘢post無理由76post唔做嘢!

鉑金玩家

sport2in1 發表於 2014-11-24 14:43
奇怪!如果係sell嘢,版管應該會封殺個喎,好似之前有位Ching 賣206-2英插咁,結果比76post封account!
如果 ...

76係咁架........我之前有個POST 賣一條二手HDMI......有幾條友入黎搞我話咩淘寶都係咩價等等等............不過唔知點解係我比人BAN LOR..........最重要係到而家都冇人解釋過.........

唉.......各位.....我估我好快又要同大家講再見......
Source : OPPO 205
AV AMP: trinnov 32-816
DAC: Holo spring2 X2
SPK: Focal iw1003be X7  Focal ic1002 X6
十仔: DIY 15吋 X4
十仔AMP: NC2K 2500W X4

1萬

鑽石玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

傻b仔 發表於 2014-11-24 15:05
76係咁架........我之前有個POST 賣一條二手HDMI......有幾條友入黎搞我話咩淘寶都係咩價等等等......... ...

至少我知你條 Sony HDMI 係堅野,不過呢度井底蛙太多,冇咩人知果條 Sony 貴缐
千其吾好迷信..
75-X9500G
AV: BOSE 900 Soundbar + 700 拾仔 + 700 surround
Music:  Playback Designs
Speakers: Mordaunt-Short
AMP: KCT + FPB-300C
[img]http://ha1.seikyou.ne.jp/home/jun/gifani/halo.gif[/i

鉑金玩家

傻b仔 發表於 2014-11-24 15:05
76係咁架........我之前有個POST 賣一條二手HDMI......有幾條友入黎搞我話咩淘寶都係咩價等等等......... ...

乜你唔知道呢度剩喺可以賣黃金富士咩

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
702 + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

可能時間太耐,新會員唔知,舊會員唔記得

http://www.post76.com/wordpress/?p=1817

http://post76.hk/forum.php?mod=v ... =%E5%AE%B6%E8%A8%AA

POST76之認可官方家訪活動.

作者: 小瑟 7 十二月 2009
由今日開始, 只有各POST76之版主或特攻隊成員, 才可以同各位76既會員進行家訪活動, 而所有版主或特攻隊成員之家訪活動都定性為“官方認可之家訪活動", 而家訪後都會在本站中發出相關之家訪報告作為記錄.

希望此舉可以令各會員都瞭解, 只有我地POST76認可既管理人員為大家作既家訪, 先係有認可性同安全既, 還望此舉可以杜絕一些別有用心, 或不法之徒借我地網站作非法與及藉機行銷之行為.

一切私訪之活動只屬會員們的私下活動, 與本網站絕無任何關係, 有關私訪下之一切問題, 本站一概不負任何責任.

多謝大家支持 POST76影音網作為你的最好影音網站!!!

另外以前有個置頂post話嚴禁私訪,家下唔見咗了。
Panasonic DP-UB9000EBK, Shield TV Pro 2019, Apple TV 4K, Acurus Muse 16, PSI Audio A21-M x 5, A17-M x 2, Yamaha HS5 x 2, Arendal 1723 2S x 2, Procella P15A x 2, Epson EH-12000B, Grandview Screen