設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: pac

[影音配件] PAC JUMPER 試玩

關閉 [複製鏈接]

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 黑鑽石勲章

我真系要好多謝各位師兄既「關心」。
依個活動取消左都咁湧濯發言。
都糸時侯講D野喇。
首先我唔知sick01234586師兄去邊度買左個佢認為無料到既PAC地盒,
令到佢好似俾人搵左笨咁,系到大嘈特嘈, 既然佢覺得無料到就系無料到啦,
我話唔系都無用架。不如咁啦。師兄你俾個合理價錢我,經我驗過系我做而又無作任何改動既,我回收返你個所謂PAC地盒啦。
無謂日日督眼督鼻又阻地方啦!

而10Bucks360師兄你好似無PAC地盒個喎,但系好奇怪你又寫得出以下D字喎,
甚麼「本地製作地盒性價比高,樓主大可放心購買」的字句。靠估?
定糸你都糸你所講既「寶藥黨」成員呀?{:9_419:}
時到今日有人話PAC地盒無料到,你又企出尼話好似寶藥黨咁,會唔會有D前後矛盾呀?又或者俾寶藥黨趕左出尼呢?

3.png 4.png

丁蟹兄你好似有個PAC地盒架喎,但糸我又系無賣過俾你既,唔知你糸邊度買呢?{:9_419:} 你同sick01234586唔同,你覺得有料到既,但系你就用左「幾蚊成本五金材料」去抵毀
依三條jumper真系令人好難接受。
試玩與否?適隨尊便姐。點解要咁呢?{:9_440:}
1.png 2.png

這個試玩活動主要系俾有PAC地盒的師兄去試玩,免費既。
玩唔玩無人迫你架!好喇!有人不滿,我取消佢啦又咬住唔放!都唔知想點?{:9_433:}
有D人直頭未用過又系度抽水。
小弟糸紅蕃區大,字都唔識多,講野可能都得罪人啦!
各位患左紅眼症既師兄如果對小弟有所不滿的話,可以直接聯絡小弟出尼面對面傾下啦小弟隨時侯教。唔好好似chhanthony師兄所講「十足細路仔鬧交感」。得個嘈字,紙上談兵,無用架。
都唔攪亂post 76依個和平討論既地方啦

評分

參與人數 9威望 +100 金錢 +90 收起 理由
siuping + 10 + 10
andyc + 10 絕對認同
hit87761 + 10 + 10
joelcan + 10 + 10
pinkspider + 10 + 10
mantam121 + 10 + 10 用家心得
fungl + 10 + 10
itoy2008 + 10 + 10 絕對認同
guly + 20 + 20 精彩報告

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

阿正

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章金耳朵銅耳朵學員76-FC 藍寶石勲章

pac 發表於 2014-11-23 18:22
我真系要好多謝各位師兄既「關心」。
依個活動取消左都咁湧濯發言。
都糸時侯講D野喇。 ...

免費有jumper 試都有人不滿?好奇怪, 呢個服務 好應該值得讚揚才對, 作為用家一定欣然接受, 除非另有原因or 係商業上競爭對手的反面回應, 否則找不到任何理據反對喎, i just a 玩家立場回應only , wish everybody enjoy music and hardware .

評分

參與人數 7威望 +80 金錢 +80 收起 理由
pinkspider + 10 + 10
kungfutown5 + 10 + 10 絕對認同
guly + 20 + 20 絕對認同
mantam121 + 10 + 10
pac + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

與其窮一生去討論音樂或硬件, 何不用一刻放下心去感受音樂的善和美呢

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

冇地盒嘅人可能會覺用家在維護Pac
但小弟自己本身冇買pac地盒
但都叫做在pac毒氣室見識過兩次
用左地盒,對整個系統分別一定有
但是多或少或是否合口味就睇各人本身喇
其實上pac毒氣室兩次
我自己就唔覺hardsell緊地盒
我反而覺佢讚個電腦影音介面和喇叭更多
玩時我只覺是Pac介紹自己嘅玩家心得和眾樂樂嘅玩法
而地盒亦只是整個系統其中一Part
和使用地盒後對整個音響系統嘅影響
但就算hardsell又如何?
根本冇人逼你買野
其實這Post只是一個試玩pac jump嘅普通post
試玩對象亦是擁有pac地盒嘅玩家
都唔明點解有些不和諧嘅評擊
其實大家啱玩咪玩囉
繼續支持Pac眾樂樂精神!!

評分

參與人數 13威望 +140 金錢 +140 收起 理由
louis001 + 10 + 10 一定要加分
andyc + 10 + 10 絕對認同
hit87761 + 10 + 10
yuppi + 10 + 10 絕對認同
joelcan + 10 + 10
pinkspider + 10 + 10 絕對認同
avad + 10 + 10 絕對認同
kungfutown5 + 10 + 10 絕對認同
guly + 20 + 20 絕對認同
mantam121 + 10 + 10
pac + 10 + 10 公道自在人心

查看全部評分

AV AMP: PIONEER SC-LX904
POWER AMP: CROWN CT8150
BDP: PIONEER BDP-LX800
TV: SONY 65X8500B
OPTOMA UHD51
RYTHMIK E15
JBL ARRAY 1000(F)
JBL ARRAY 880(C)
JBL CONTROL 28(S+SB+TF+TB)

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

邊個既語氣比較難聽
我相信大家有眼睇
我唔需要多講

我冇你咁famous
不過我係forum都識幾個網友被你家訪過
不約而同地都對你家訪過去扮軟性推銷既手法好反感

仲有,你係到就有打手護航
你試下去一百分同high endy到推銷你個地盒
睇下有冇人理你

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

仲有
Cap曬圖咁有趣既你
我冇你咁得閒
不過見你cap左出來我解釋返你聽
我講既係反話

網友問買你個地盒既意見果陣
我都會直接同佢講,不要浪費時間同金錢

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

仲有
你果個盒都借過來試
真係用左仲衰

不過我相信你唔會接受我既睇法

你淨係接受讚美
唔讚美你就會連同護航既打手圍攻

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

我熟既網友既意見不如一次過講埋你聽
人地套機,你一聽完就話人地唔掂
跟住就話插地盒試下
一試就話好大分別,音場闊好多云云

次次你都係同一招
大佬啊,人地套機最小都十幾廿萬
洗插你個盒先有效果咩

仲有人地都聽唔到有咩唔同
得你自己係到自吹自擂

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

仲有點解咁多人唔鍾意你

我講白d你聽不如

根本你就係到搵食
搵食冇問題,明買明賣
你係到扮分享扮做蝕本生意
好肉酸囉

明買明賣咪幾好

仲有,我冇從事任何影音售賣相關工作
同你也冇利益衝突
我出聲係因為睇唔過眼你係到扮曬野

我重申一次
如果你明買明賣
我唔會對你咁反感
你係到扮分享其實係到推銷我覺得好肉酸

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

你班人下下都口口聲聲
講唔攪亂post 76依個和平討論既地方啦

你睇返同你地持相反意見既人都冇你地語氣咁差

不如你直接同我講
喂10bucks360你唔好阻住我搵食
咁樣好過啦

仲要係到扮和平
肉酸多一次

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

Panasonic DP-UB9000EBK, Shield TV Pro 2019, Apple TV 4K, Acurus Muse 16, PSI Audio A21-M x 5, A17-M x 2, Yamaha HS5 x 2, Arendal 1723 2S x 2, Procella P15A x 2, Epson EH-12000B, Grandview Screen