設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: pac

[影音配件] PAC JUMPER 試玩

關閉 [複製鏈接]

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

slck01234586 發表於 2014-11-23 02:02
唔夠人講就話人地套架生唔夾

語言偽術...

噢,有人再見你出野早已估到啦,你自己Crab2 做音響sales都自己開埋估, 你巧叻呀
至於你做边間,心中有數吧。

你聽晤到野燥左d,茅問題,尊重人先羅,crab 2 呀
Crab crab,要知道「 先撩者賤,打死無怨」。

小的希望crab crab冇賣地盒或地盒Jumper,否則,睇呢你都幾(多)crab貨,係咪姐
如真的有,希望唔係賣名牌野;(你耳鼻喉都未進化,解釋唔到客人多問你兩句你斜膊到産品身上冇效果,你賣唔出唔緊要,你做代理咪品牌都比你玩死。)

點都好,你sales又好,賣DIY又好,學問同收養係$2買唔到。 你一開始就低毁人PAC JumperJ1 J2 及J3 $2, 你以咩居心呢?這個原本係公開讓大家玩玩测試既post, 即使依家秘测啦,都要死leui唔放....
都係你依類不思進取既未進化crab行、以橫行低毁他人既「下目生物」。唉 ...返到大海嗎?还是「小蟹淺水遇膠聾,一遇地盒便化蟲?」只能活在死水中的  crab crab ...叫(将近)死蟹

小的最后希望你冇賣HDMI線,記住做人做Crab都好,要用個心去做野,咁就会有(机会)進化,你都Bye~左一次架喇 ,向前看,谂過第二個辦法先再來啦,yahoo d acc你有的話改用下其他名啦或IP address你都學下係咩來,教精你啦。「專業」、「真誠」、「用心」,記住啦,成功之道之其中三個因素。Pac Ching 有而你依d sales 冇,祝生意______。

想要开心d,唔好咁低B,你話Del post 就del post咩, 你連「提升」同「調音」定義上都未必分到,依個咪又再一次証明好People enviness on others' success. 依個post又唔係我,路見不平姐 ,其實你最後用阻人做生意做结尾,收得唔错。Thanks

Bye左唔巧再來,再來crab crab die die and back back back...你話会點,smelly ar... 臭臭架  叫臭蟹

MS328(Cryo)+OyaideMTB6R1+2.6+C046
OnkyoPR5509(Tunami,Furutech FI-11M)
BDP:Nanotec308,Wattgat330iAG/350iAG
F+C:KEF205/2,R600C,Inakustik+zonotone.
SR:KlipschRS42
SB:VelodyneSPL800i(2.6,C/P046)PA22

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

十足細路仔鬧交感

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

係咪架啦
來來去去都係果班人出來護航

唔夠人講就抵毁其他人
問心,提出疑問既網友大都算客氣

反觀發明者同護航者(即打手)就開始無理攻擊

咁多年forum賣野既人都唔小
但呢次堅係好hard sell囉
次次以家訪分享為名
實為帶地盒推銷

仲要人地主人家都聽唔到咩分別
發明者就會同同行打手吹到好大分別
仲要話人家唔識聽

上面仲要叫人睇眼耳鼻喉科
真係好過份
我睇唔過眼先出聲

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

不過你地咁嬲係正常既
阻人賣野搵錢尤如殺人父母

專業玩家

都唔係靠實力賣既,靠吹既
一味話好大分別叫人買
話聽唔到分別就叫人睇耳鼻喉
中左招d人同着左"國皇的新衣"無分別
(Post76 Android 手機版送出)

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

你冇睇警訊咩細個
寶藥黨緊係有幾個人係附近推波助瀾架啦

咪好似而家咁囉
心水清就會見到果幾個打手來來去去都係果幾個人
攻擊持不同意見既其他網友仲好落力好唔客氣架

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

咁多位師兄
睇左咁多個回POST
好鬼似

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

次次一見PAC 産品用后分享咪又係你哋依班未用過人哋d野、唔敢試又唔想接受現實或所謂試聽又聽唔到分別既幾位虚人出來島亂,小的都点会同你计,嬲?憑幾次復活既死臭蟹蟲定音響sales?你哋真的用心玩先算啦。
來來去去咪又係你哋呢班係度網上網下吹衰香港制做, PAC地盒, 既然又引返你地出來,有啲行家、有啲分身、有啲眼紅,有啲懷才不遇,你改过網名都係想玩野為主,今早加入既玩家,此post PAC Ching 都已經唔想公開借野玩,重成日Bye完又来,做完死蟹臭蟹、咩野未试过又眼红人既地上朋友,咩十元八塊友、唉....你地大個仔啦,想人尊重你,你尊重地回,小的有時間咪跟你認真分享,未有認真前提下或不对事只对人,小的好難会嬲嬲,不要再曳曳啦 ,维持下76大王精神啦 ---和平、理性分享吧。

評分

參與人數 2威望 +30 金錢 +30 收起 理由
pac + 10 + 10 精彩報告
guly + 20 + 20 絕對認同

查看全部評分

MS328(Cryo)+OyaideMTB6R1+2.6+C046
OnkyoPR5509(Tunami,Furutech FI-11M)
BDP:Nanotec308,Wattgat330iAG/350iAG
F+C:KEF205/2,R600C,Inakustik+zonotone.
SB:VelodyneSPL800i(2.6,C/P046)PA22

專業玩家

itoy2008 發表於 2014-11-23 12:24
次次一見PAC 産品用后分享咪又係你哋依班未用過人哋d野、唔敢試又唔想接受現實或所謂試聽又聽唔到分別既幾 ...

你地幾個吹到個pac地盒上天就和平理性

我地幾個講事實,個盒跟本用左同唔用無分別,就唔係和平理性,幾攪笑吖

(Post76 Android 手機版送出)

銀級玩家

slck01234586 發表於 2014-11-23 15:30
你地幾個吹到個pac地盒上天就和平理性

我地幾個講事實,個盒跟本用左同唔用無分別,就唔係和平理性,幾 ...

咁你bye左去開post咪呀? 又返來.
比你crab crab 攪臭臭個地盒又唔代表PAC地盒冇人用,事實crab crab分身你有冇做好sales份工先?其他地盒賣唔出?比本地制做打擊左?有冇好多CRAB貨在手?
想做人要學先尊重人先,做crab還可以.有料唔會比你打多幾次你個人聽唔到有分別就變冇料,用心玩下啦. Sales crab crab
[你係咪唔寫得我姐 ,成日bye完又返來 ]