設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: Parco

[用家報告分享] [珍寶第二擊] 另一瑞士 DC 火牛 - 稀世珍奇用料進化版

黃金玩家

ADA 發表於 2014-6-9 19:44
我唔係 admin 的証據已攞出, 希望 Parco 網友收手.

師兄, 你講乜佢都睇唔到, 佢淨係睇到佢想睇嘅野, 無視佢非常到家

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章

我講完!
如果你再同我玩文字,我只好要求版大出手!
東施再如何裝扮效顰,也只是東施,不可能變成西施。

進階玩家

ADA 發表於 2014-6-9 20:00
我講完!

呵呵,想用大公司勢力去壓細公司嗎?咁我地大家都見得到 r33 呢間公司有幾好了,大家以後去搵音響 forum 網時真係終於都可以少個選擇了
有位大師級的名言:世上有很多「idiots」第一次買或聽 Pro Audio 野時,揀中一件 Pro Audio 中的垃圾後,他們就以為全世界所有 pro audio men 都係失聰唔識聽野

黃金玩家

我講完!

師兄見到乜野叫無賴啦

進階玩家

ozrayyau 發表於 2014-6-9 20:13
師兄見到乜野叫無賴啦

我見到呀,我見到有一間公司一直都真係無賴
由 NAR sir 以前個年代開始就係咁
有位大師級的名言:世上有很多「idiots」第一次買或聽 Pro Audio 野時,揀中一件 Pro Audio 中的垃圾後,他們就以為全世界所有 pro audio men 都係失聰唔識聽野

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章

ozrayyau 發表於 2014-6-9 20:13
師兄見到乜野叫無賴啦

就是眼前這位 Parco lee。
東施再如何裝扮效顰,也只是東施,不可能變成西施。

星級玩家

拍膠哥又再多次點名提到小弟,不停挑機, 唔回一下係無禮貌.
論壇目的係比網友分享及討論, 唔係漫罵爭吵及不確指責,
我唔係想來同你作無為爭吵,祗是提出事實來討論.

我地學技術既,可以大膽假設, 但需小心求証, 唔好將d錯誤信息散播出去誤導人,
又引章貼文,又列數式好似好專業咁....識既師兄得啖笑, 但真有d唔太熟既師兄會就被誤導.
(例子請到各大網站自尋)

講番拍膠哥既指責, 1:自動上門發爛渣
請看清你係幾時點名挑機, 我又幾時方回post回應

2: 係R33 admin打手,攻擊佢隻神牛
先不論佢隻牛好聲與否, 內里用料珍唔真奇, 但佢所標稱既規格就有問題,
需知此是基本電器規格安全問題, 相中見隻牛不足20VA, 如何可輸出12VDC/2A電流, 佢又証明唔到,
仲想將此牛高價轉手, 依個做法就有問題, 被人出聲踢爆就話係admin打手.

在此也想請拍膠哥提出証據回應一下
1: 小弟如何是33 admin,幾時入職,人工又有幾多?
2: Nagra ACPS 係隻爛鬼 switching 牛.

唔係話 switching牛唔靚, FM部唱放賣廾幾萬都係跟隻switching牛,
你又見過未? 聽過未? 到底你知唔知乜野叫switching牛.

言論係要跟據事實, 係就係,唔係就唔係,唔好自以為是.

就上兩點請拍膠哥 提出確實証據, 唔好空口講白話
如提不出有關事實証明, 請發道歉聲明及收回有關言論.

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
ADA + 10 + 10 中晒 point !

查看全部評分

CD-dcs Rossini  Pre-nagra PLL
Power-dartzeel NHB108
Speaker-wilson sophia 3

進階玩家

ADA 發表於 2014-6-9 20:23
就是眼前這位 Parco lee。

哦哦,原來咁樣就唔算叫做無賴.......

I spent 4 hours writing a Tannoy speaker post in great depth, just because I made some criticism at the beginning of the post, they cut my post. Ever since, no more contribution in that website. No one will receive any technical information from me again.

唔怪之連 NAR sir 都話你地

Trying to cover their arse and got caught.

They are too ashame to get caught.

星級玩家

講真丫, 33 鏟走你d post 都祗係為你好, 多一處登出來, 多一處地方出醜咋.

星級玩家

我講完!

師兄千其唔好呀, 等多d人認識下佢係何等樣人,
以後都會識得一d寶藥黨既手法, 有所警惕, 功得無量呀