設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: Parco

[用家報告分享] [珍寶第二擊] 另一瑞士 DC 火牛 - 稀世珍奇用料進化版

黃金玩家

伏喱哩 發表於 2014-6-9 10:42
乜我係R33 ADM.呀!
真係拍膠哥同洋蔥圈一Q濫樣.作得就作.
水繼續吹吧. ...

師兄, 我一年當中, 都未必有十日係用港元, 住喺日日要講英文嘅地方, 都被樓主生安白造到係 33 Admin 啦, 你喺香港走唔甩

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
伏喱哩 + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章

我就八掛想知道幾時做咗別台專貴的 admin.
明明只係 google level, 原來都做到 admin, 勁呀 !

仲要係我買野多過賣野, 但都畀人話我響數字台搵大錢 !

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
伏喱哩 + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

東施再如何裝扮效顰,也只是東施,不可能變成西施。

進階玩家

ADA 發表於 2014-6-9 08:40
請 Parco  網友說出 "user_ 字輩" 是  admin 的理據.

1. 你地可以睇到並根據已經老早被刪走的內容來繼續攻擊我,可以自出自入進入你地自己的 SQL server,有邊個可以得?我就唔得了,除非我係國防級 hacker,不過如果我真係 hacker 的話,我早就發大達了。
2. 我只係係度點過名叫 r33 admin 入來,而你地就急唔切衝左入來仲話我點名叫你地,咦?我點名叫 admin,你地就話我點你地名,咁唔係............? 大家明架啦
3. 你地驚俾你地自己D user 見到果D片,見到即鏟,後來又見 r33 有 link 入到來呢個有片的 thread,即淆,立即衝入來搶先進行抹黑,為你地公司辦工果然有效率。
4. 我叫過你地有種就鏟埋 r33 果個 "del" post 佢,等再無你地的 user 可以睇到呢度你地的所作所為你地就會安心,你地果然聽話,星期日就即鏟!儒子可教,儒子可教也

第一次俾我捉到你地路,就係你地失策,第二次俾我捉到你地路,就係你地自作自受,今次第三次俾我捉到你地路,就係你地智商既問題了 (我唔會評論係強定弱,費事又俾你地話我人身攻擊)

你地可以繼續係度搞多D野架,你地越搞得多野,就越有更多路可以俾我捉到應斷到正,咁我地就更加可以三口六面咁對你地更加確定。歡迎你地繼續留多D線索俾我地。 等候仲有第四第五第六次路俾我地捉到,咁你地就真係捉晒蟲啦

奉勸你地一句:一係就
一係就
有位大師級的名言:世上有很多「idiots」第一次買或聽 Pro Audio 野時,揀中一件 Pro Audio 中的垃圾後,他們就以為全世界所有 pro audio men 都係失聰唔識聽野

進階玩家

伏喱哩 發表於 2014-6-9 10:42
乜我係R33 ADM.呀!
真係拍膠哥同洋蔥圈一Q濫樣.作得就作.
水繼續吹吧. ...

下話,咁我叫你鏟埋個 "del" post 佢你真係走去鏟左佢,你真係聽話既唧
你地繼續唔認啦,不過不認不認...............

有位大師級的名言:世上有很多「idiots」第一次買或聽 Pro Audio 野時,揀中一件 Pro Audio 中的垃圾後,他們就以為全世界所有 pro audio men 都係失聰唔識聽野

進階玩家

ADA 發表於 2014-6-9 15:03
我就八掛想知道幾時做咗別台專貴的 admin.
明明只係 google level, 原來都做到 admin, 勁呀 ! {: ...

下話,睇下你地仲可以有幾耐撐先

你睇下你地,一話叫人唔好再上 r33,你地就即刻標晒冷汗,行唔安坐唔樂,食唔安訓唔落,即刻觸動左你神經入左來

進階玩家

ozrayyau 發表於 2014-6-9 13:05
師兄, 我一年當中, 都未必有十日係用港元, 住喺日日要講英文嘅地方, 都被樓主生安白造到係 33 Admin 啦,  ...

不如你下次講埋你唔係住係地球,你係火星果度收唔到 wifi,咁先可以吸引人大家聽你講故嘛 做講故佬都唔識做

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章

Parco 網友唔該你學下 google 點用啦 !!!
Google 教學 ...
1. open Google 網頁
2. 打入要 search 的 key word, 例如 " [珍寶第二擊] 另一瑞士 DC 火牛 - 稀世珍奇用料進化版"
3. 結果好快會出來
4. click 要看的 link

e.g.

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +10 收起 理由
freeman062 + 10 精彩學野啦
伏喱哩 + 10 + 10 精彩報告

查看全部評分

鑽石玩家

我畀埋條 link 你睇到夠! 你D大作響晒到 !!!
我一路都話我係 google level !!! 根本唔使 admin level !!!

http://m.review33.com/forum_msg. ... 35548&number=12

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +10 收起 理由
freeman062 + 10 拍膠哥學下人點用電腦啦
伏喱哩 + 10 + 10 精彩報告

查看全部評分

銀級玩家

ADA 發表於 2014-6-9 17:58
我畀埋條 link 你睇到夠! 你D大作響晒到 !!!
我一路都話我係 google level !!! 根本唔使 admin level !!!

人地電腦奇材黎o架.
唔識搞電腦點tune部鷄搞好聲音呀.
你死喇,又督爆埋佢係電腦盲.
咁呀拍膠哥以後點用稀細電子零件同神級電腦技術呃水魚呀.
今次你斷人米路.咁由如殺人父母.
死罪黎o架.
善哉善哉
http://karryykwai.blogspot.hk/

進階玩家

ADA 發表於 2014-6-9 17:56
Parco 網友唔該你學下 google 點用啦 !!!
Google 教學 ...
1. open Google 網頁

唔好意思喎,俾你 google 到又點?