設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: wil-wil

[主題新聞] 全港影音店黑名單事件簿總覽 ... (不定時更新)

黑鑽玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

jasonkwan2312 發表於 2012-9-5 03:35
MK "x置"大廈 : "不忠不實", 黑店中的黑店, 相信唔小人比佢呃過

我中過招,彈左件陳立品比我!
ATOLL IN200
MARANTZ  SA-15-S2 BLACK EDITION
PIONNER LX76
SONY HX750 55吋
OPPO 93
前置 ELAC 244BE
中置 KEF R200C
後置 MUSIC PRO
重底音 Velodyne  SPL800 i

新仔玩家

tennishk 發表於 2012-10-26 14:09
我中過招,彈左件陳立品比我!

呢間野不知所謂, 賣mordaunt short隻aviano1 都賣成2800(友蛇標價2100, 仲分分鍾有折), MAXCABLE普通蕉頭都賣250(ssp賣130), 如果見你係新手必定搵你笨, 我初玩HIFI時中過招!

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 綠翡翠勲章

旺角惠豐中心地庫一位死肥婆!x2
pioneer

進階玩家

76-FC 藍寶石勲章

ploneer 發表於 2012-11-1 01:26
旺角惠豐中心地庫一位死肥婆!x2

I agree. 旺角惠豐中心地庫一位死肥婆!x2 X3
Orpheus
SACD
DAC MKII
Pre
Mono
20/2 -V
K-01
E-03
B350 Mono

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

SSP新X田信得過嗎?

進階玩家

感謝!感謝!

進階玩家

深水埗聯X

[請教] 鴨寮街聯興

另外,約兩星期前於旺角西洋菜南街近始創的環X電器燈飾買了一部amp和一部bdp,回家後,上網查看他們的網頁,才發現我買的型號會送一隻PS3生化危機6的遊戲碟或300元超市現金卷,付款時他們沒有告訴我,當然也沒有給我這個贈品喇,因我不屑為贈品理論,我本來也不是因有什麼贈品去買機,所以不去追究,這幾年間見香港愈來愈少老實影音店,也不屑店舖食顧客夾棍所為,在此希望其他巴打有所警惕。

請問香港仲有邊間好店舖?我們消費者可以買得安心又開心??

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

jackybee 發表於 2010-5-20 01:37
the sun 柏x16/f

係咪真呀?我都想係里間買喎。

專業玩家

76 榮譽VIP勲章

Tomy 發表於 2012-10-18 01:16
Sorry,遲來的黑名單報告==>(數碼謊)
原本亦己淡忘,不過同師兄傾開購買水貨與行貨嘅保障.

Why didnt u complain to the Consumer Council and Denon Japan HQ?

專業玩家

76 榮譽VIP勲章

smallship 發表於 2010-8-17 19:08
**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

几年前0系镭射买电视,讲0左好耐,之后都系无买,个 Sales 即刻黑面。之后我写封投诉信去总公司,总公司即刻炒0左条 Sales, 劲!!!