pasuay 發表於 2011-8-15 12:10

知不知 Sony 46" HX920 上面做幾多錢?55" 太大了,需然我都想買 =)

pasuay 發表於 2011-8-15 13:25

回復 379# explorerhk

可不可以我俾埋大陸sales 電話我呀? Thanks =)
( still can't send PM.. sorry )

matthk 發表於 2011-8-15 14:23

回復 379# explorerhk

thank you!

deadfire 發表於 2011-8-15 17:21

其實預先打比個sales最好,又可以問價,我上次買個時係香港打電話問佢有冇貨,佢話有現貨,原來佢已經check定2件貨係度,我即日上次check貨,比錢走人,如果架車時間又夾,其實2到3個鐘已經搞點番到屋企,所以非常感謝版主提供既資料!{:1_338:}

rorolexex 發表於 2011-8-15 18:51

其實預先打比個sales最好,又可以問價,我上次買個時係香港打電話問佢有冇貨,佢話有現貨,原來佢已經check ...
deadfire 發表於 2011-8-15 17:21 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

而家仲做rmb$23600?有興趣買的ching 我諗可以再壓下價,我一個月前響珠海拱北國美買rmb$22000{:1_330:}

explorerhk 發表於 2011-8-15 23:30

知不知 Sony 46" HX920 上面做幾多錢?55" 太大了,需然我都想買 =)
pasuay 發表於 2011-8-15 12:10 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

www.sony.cn

explorerhk 發表於 2011-8-15 23:31

其實預先打比個sales最好,又可以問價,我上次買個時係香港打電話問佢有冇貨,佢話有現貨,原來佢已經check ...
deadfire 發表於 2011-8-15 17:21 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

hehe, 無問題, 大家happy :)

explorerhk 發表於 2011-8-15 23:34

回復explorerhk

多謝你呀!=)

大陸sales 會說廣東話嗎?
還有要落訂嗎?要落幾多和等幾耐呢? sorry f ...
pasuay 發表於 2011-8-15 12:07 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

唔會, 但會聽得明. 再溝通唔到佢會搵個識廣東話的店員做tranaslator.

第1個post 有講要唔要落訂問題, 你睇多次. 其實我唔介意再講多次, 不過想大家學下睇晒D post 先好發問一D無人提過的問題.

pasuay 發表於 2011-8-17 00:23

Thanks so much! =)

viccat 發表於 2011-8-17 00:31

Dear all C.Hing,

Could any one kindly pm me the 蘇寧sales & hk/china driver number

or email: victoryipws@yahoo.com.hk

Many Thanks
頁: 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48
查看完整版本: 剛係大陸買左 Sony 55" HX920 返香港用 (最後更新 9 Jun 2012)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。