alfwu 發表於 2011-7-17 15:49

想問ching係咪一定要走2轉? 有無可能朝早上去, 然後佢晏晝夜晚返到貨?

咁樣唔駛上去2次方便d

explorerhk 發表於 2011-7-18 15:04

想問ching係咪一定要走2轉? 有無可能朝早上去, 然後佢晏晝夜晚返到貨?

咁樣唔駛上去2次方便d ...
alfwu 發表於 2011-7-17 15:49 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

機會好微....除非你閒日好早上去, 佢地黃昏送貨到舖面, 不過你可以問下.

joysze 發表於 2011-7-19 15:49

好勁ar,到時一定要試下

cl135 發表於 2011-7-25 21:40

我都想上去買, 煩樓主pm我個sales同七人車電話, 謝謝!

bathingpig 發表於 2011-7-26 00:57

explorerhk兄,可否PM我蘇寧的地址和SALES名?謝謝{:6_162:}

另外想問問CHING最後有冇換到電源線??{:6_141:}

loubanny 發表於 2011-7-26 11:03

我都想上去買, 煩樓主pm我個sales同七人車電話, 謝謝!
cl135 發表於 2011-7-25 21:40 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

其實買電視唔一定要華強北深圳灣海岸城果頭基本間間都有,車又入到去車費到九龍區$850,星期六曰華強北中午就只比公共車進出,就算買到都要自己搬到路口。

leeon68 發表於 2011-7-26 11:15

回復 334# cl135

Ching 幾時上去?我都想買部47"

ykplau 發表於 2011-7-26 15:27

回復 1# explorerhk

mai12cn 發表於 2011-7-26 20:23

回復 338# ykplau
在大陸42“以上的大電視唔系甘多人買的。一般家庭好小用超過一萬元買部電視的。你地甘樣買法在大陸已系富豪級銷費。{:1_351:} {:1_351:} {:1_351:} QC唔會有好大問題嘅。你地放心啦。祝各位買得開心{:6_236:} {:6_236:}

explorerhk 發表於 2011-7-27 08:45

其實買電視唔一定要華強北深圳灣海岸城果頭基本間間都有,車又入到去車費到九龍區$850,星期六曰華強北 ...
loubanny 發表於 2011-7-26 11:03 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

好多地方都有得買. 不過華強北仲有好多其他野睇, 係我地男人天地.

FYI, 我羅機果日係星期六2-3點, 架車去到華強廣場樓下, 店員幫我直接搬TV到車上, 我1毫子力水都無出過. 我個司機九龍都係收7佰幾, 仲要係大車Alphard, 你想搵食就扒下人地文先出post啦.
頁: 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43
查看完整版本: 剛係大陸買左 Sony 55" HX920 返香港用 (最後更新 9 Jun 2012)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。