lilomayy 發表於 2018-11-9 11:54

{:1_340:}

bowtie 發表於 2018-11-9 12:35

已經在OK買了 $120 的票 {:6_142:}

airforce 發表於 2018-11-9 14:38

全家全力行動支持

hiukong 發表於 2018-11-9 15:08

剛在巧明街轉角大 OK 買左。收銀阿姐一講就知,好醒

hiukong 發表於 2018-11-9 15:09

lilomayy 發表於 2018-11-9 11:54
無玩膠都支持下

不要post barcode 出來啊師兄,快d del,一陣俾人用左黎入場,喊到無謂

mantam121 發表於 2018-11-9 15:15

hiukong 發表於 2018-11-9 15:08
剛在巧明街轉角大 OK 買左。收銀阿姐一講就知,好醒

梗係啦,我琴日先問過佢,佢搵完一大輪先話今日至有得賣

percyyip 發表於 2018-11-9 19:02

剛剛去買,諗住近近地去我屋村樓下OK買。
但係果間的員工話完全唔知係乜野來,我比咗大家成功買到的相比店員睇,
佢地搵咗一大輪,又打埋電話去問其他店都係話部機無顯示到,
話可能唔係間間分店都有得賣喎
最終我都係買唔到飛{:8_401:}

(我明白呢間店的做事手法,
所以我唔會怪前線員工,
希望大王事後同佢地對數時小心核實{:6_142:} )

ykluk 發表於 2018-11-9 19:41

percyyip 發表於 2018-11-9 19:02
剛剛去買,諗住近近地去我屋村樓下OK買。
但係果間的員工話完全唔知係乜野來,我比咗大家成功買到的相比 ...

小弟尋晚都係exac7ly一樣情況, 玩咗十幾分鐘, 3個員工2部機, 打咗幾次電話, 都係失敗....{:6_194:}

當年小弟幫個客上fingershopping時佢都係亂到七彩, 搞咗幾個月先掂, 今次賣飛就算話明371間OK都有, 就算有幾多準備, 都係會有啲咁既情況架喇...無計....{:6_206:}

hiukong 發表於 2018-11-9 19:51

原來全靠師兄你做左先頭部隊{:6_136:}

percyyip 發表於 2018-11-9 20:00

ykluk 發表於 2018-11-9 19:41
小弟尋晚都係exac7ly一樣情況, 玩咗十幾分鐘, 3個員工2部機, 打咗幾次電話, 都係失敗....

當 ...

深表認同。{:6_134:}
呢間店好處係flexible,缺點係混亂
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9
查看完整版本: 香港影音玩樂展 - 預售門票事宜

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。