小瑟 發表於 2018-11-8 20:50

多謝大家支持呀,CDWH如果真係賣哂,OK便利店應該都仲有的,唔洗太擔心呀 {:1_351:}

issachar 發表於 2018-11-8 20:53

小瑟 發表於 2018-11-8 20:50
多謝大家支持呀,CDWH如果真係賣哂,OK便利店應該都仲有的,唔洗太搶心呀...

大王, 買唔到彩飛其實幾失望呀 {:6_154:}

小瑟 發表於 2018-11-8 21:00

issachar 發表於 2018-11-8 20:53
大王, 買唔到彩飛其實幾失望呀

我知呀, 亦都真係估唔到大家對呢隻黑膠的反應會咁好, 我的確係好開心的呢, 希望呢1000隻黑膠碟喜歡的人都可以入手到, 而最重要既係, 我地個展除左隻碟, 仲有好多野玩架, 黎緊仲會同大家分享返個展有咩玩, 有咩睇, 仲有咩買, 聖誕節麻, 點都要獎勵下自己呢~~~{:1_330:}

issachar 發表於 2018-11-8 21:01

小瑟 發表於 2018-11-8 21:00
我知呀, 亦都真係估唔到大家對呢隻黑膠的反應會咁好, 我的確係好開心的呢, 希望呢1000隻黑膠碟喜歡的人都 ...

知唔知係咪所有 CDWH 都冇哂飛呢...

小瑟 發表於 2018-11-8 21:16

issachar 發表於 2018-11-8 21:01
知唔知係咪所有 CDWH 都冇哂飛呢...

未知呀, 我地都要等佢地門市同OFFICE的更新狀態先知道佢地既銷情呢!!!!{:1_332:}

issachar 發表於 2018-11-8 21:40

小瑟 發表於 2018-11-8 21:16
未知呀, 我地都要等佢地門市同OFFICE的更新狀態先知道佢地既銷情呢!!!!...

唔駛講喇, 加碼啦 {:6_139:}

jjjppp111 發表於 2018-11-8 21:43

得個知字, 油塘鯉魚門廣場circle k 仲有, 剛買$120

小瑟 發表於 2018-11-9 00:32

理論上OK便利店會易買好多, 因為行電腦收據, 我地可以放個CODE比佢地就可以, CDWH果邊就要行正式門票, 所以就會比較量小一點呢!{:6_122:}

Ck6016970 發表於 2018-11-9 07:57

今朝觀塘地鐵ok舖仲有120元票!買咗?

pekopig 發表於 2018-11-9 09:41

今朝已在OK買了,起初我話要影音展門票, 店員唔知係乜?後來我比張cap圖收據佢睇就明白了。所以大家買前最好準備定個圖, 萬一店員唔知就show比佢睇。
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9
查看完整版本: 香港影音玩樂展 - 預售門票事宜

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。