CPU 發表於 2018-11-8 10:30

隨非係行配額制。估計未到下星期中1000張門票已在OK便利店售罄。跟本唔須要在CD WareHouse發售!{:1_330:}

bellyjerry 發表於 2018-11-8 10:50

issachar 發表於 2018-11-8 00:07
哎也~~~~ 又冇睇添.... 收到... 聽日去 CDWH 買....

睇清楚,聽日開始賣係OK便利店,CD Warehouse係下星期中或以後

bellyjerry 發表於 2018-11-8 10:51

小瑟 發表於 2018-11-8 09:49
多謝大家支持,呢排太多突發事出現,攪到我都心力交瘁, 有時睇到大家的留言,都會為我增添不少正能量{:1_3 ...

大王加油,已經mark低聽日lunch第一時間鼠出去買先 :)

mmmclll 發表於 2018-11-8 11:56

小瑟大王, 請問如果ok 便利店買到$120票,係咪到時入場就必定換到 "紀念10"黑膠唱片",而不是先到先得呢?謝謝

jt24 發表於 2018-11-8 12:46

冇睇到更新post , 今日去咗CD Warehouse冇得賣轉去OK問 , 開頭阿姐話唔知要打電話問吓 , 返轉頭佢話有就幫我搞 , 我八達通畀咗$120 , 點知出咗張飛係顯示$30嘅!另外阿姐至肯畀張$120收據我 , 即刻搵大佬Ken幫手 , 佢話冇問題我至放心咋!希望唔會影響你哋核算限量LP嘅數啦!

CPU 發表於 2018-11-8 13:26

提醒埋主辦:每人每次可買多少張預售票?小心有人一野掃大量作炒賣!(其實你地有冇諗清楚先推行架!)

andyleung66 發表於 2018-11-8 13:41

jt24 發表於 2018-11-8 12:46
冇睇到更新post , 今日去咗CD Warehouse冇得賣轉去OK問 , 開頭阿姐話唔知要打電話問吓 , 返轉頭佢話有就幫 ...

現在可以到 OK 買嗎?不是明天才可以買?

jt24 發表於 2018-11-8 13:46

andyleung66 發表於 2018-11-8 13:41
現在可以到 OK 買嗎?不是明天才可以買?

聽講應該12點截咗了 ! 今晚零時先再開賣...

andyleung66 發表於 2018-11-8 14:05

終於買到入場卷?

issachar 發表於 2018-11-8 14:19

會唔會未聽 12 點已經比人掃哂 D 飛? 咁樣真係有問題 {:6_136:} 我行過兩間 OK 就同我講 9 號先賣...

變相對守規舉既人唔公平呢..........{:6_126:}
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9
查看完整版本: 香港影音玩樂展 - 預售門票事宜

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。