heinekenlog 發表於 2018-11-8 14:54

啱啱我都响OK買咗$120,但都係顯示$30,另外畀張$120收據我,無問題嗎??

percyyip 發表於 2018-11-8 15:02

以前工作上曾經試過同Circle K合作,只可以說好多細節係需要時間磨合的,而好多時分店職員係未收到消息的,大家要比些耐性,唔好難為前線員工

ykluk 發表於 2018-11-8 16:07

heinekenlog 發表於 2018-11-8 14:54
啱啱我都响OK買咗$120,但都係顯示$30,另外畀張$120收據我,無問題嗎??

放心, 無問題既~ {:8_394:}

barcode係有顯示係買咗$120, 啲record都會留返比大會~{:9_421:}

小瑟 發表於 2018-11-8 16:12

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpost76%2Fvideos%2F1970389839720614%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

mmmclll 發表於 2018-11-8 16:16

剛剛响Circle K都買到$120飛啦{:12_724:}{:12_858:}

小瑟 發表於 2018-11-8 16:34

{:6_162:}【#DESHK門票事件】就今早OK便利店售賣門票事件跟大家交代一下{:6_162:}

今早非常唔好意思另到一眾支持我地的版友有好多混亂, 非常多謝大家的提醒, 所以我們今日全力同 OK便利店 作多番溝通. 岩岩收到最新資料, 正常情況下, 便利店的收銀機應該都已經更新了, 所以小瑟就落左去觀塘地鐵站的 OK便利店 一試。請大家睇睇影片!

【香港影音玩樂展2018】門票有兩種:
普通門票:$30
黑膠門票:$120
VIP黑膠門票限量1000套,隨票可到會場換取紀念版10”黑膠唱片一隻。
所以,只要成功買到VIP門票的話,就會有黑膠贈送咖喇~

PS*: 今早已買了 $120 元但出錯票的朋友, 唔洗擔心, 大家只要將你手上的門票, 拍一張清晰的照片, 再INBOX我地. 今日OK便利店會再出一個報告比我們核對, 我們比對你Facebook Inbox 或 Email : des@post76.com 比我們的門票之後, 就會同你聯絡有關修正 $120門票事宜.

PS**: 另外大家在 OK便利店 購買門票之後, 其實已經直接可以當作入場門票, 之後大家只需要在禮品換領處核對門票就可以取得10"黑膠碟或正式門票以作收藏。

#非常多謝各版友提醒我們, 另我們了解出現問題, 另大家不便在此再三跟大家說聲抱歉!!!{:6_162:}

小瑟 發表於 2018-11-8 16:38

二張都影哂再係FACEBOOK INBOX比我地, 如果方便EMAIL比我地都得!!

des@post76.com

謝謝你!!{:6_162:}

good88690 發表於 2018-11-8 17:08

原來改左日期,唔知Tim

今朝晨早去舖買,點知佢話下午先有,咁我就留電話,下午通知我再去攞飛了

想問下,張飛是否冇限定日期,是但三日既其中一日都可以入場?

jt24 發表於 2018-11-8 17:34

小瑟 發表於 2018-11-8 16:38
二張都影哂再係FACEBOOK INBOX比我地, 如果方便EMAIL比我地都得!!

已facebook inbox及email咗有關收據畀你了,希望你已收到啦!{:8_376:}

morechoices 發表於 2018-11-8 18:20

今朝早和中午到ok shop 買入場卷 , 收到會是一張電腦有編碼的收據 .再到場館換正式門票

又見有ching ,已買到是一張彩印正式門票

................

請問之後ok shop 售買到的那一類 ????    正式門票有沒有編碼防偽 ??
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9
查看完整版本: 香港影音玩樂展 - 預售門票事宜

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。