設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

[大會資訊] 香港影音玩樂展 - 預售門票事宜

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章

啱啱我都响OK買咗$120,但都係顯示$30,另外畀張$120收據我,無問題嗎??

評分

參與人數 1威望 +100 金錢 +100 收起 理由
wil-wil + 100 + 100 無問題嘅,放心!!

查看全部評分

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章金耳朵銀耳朵學員76-FC 藍寶石勲章76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

以前工作上曾經試過同Circle K合作,只可以說好多細節係需要時間磨合的,而好多時分店職員係未收到消息的,大家要比些耐性,唔好難為前線員工

評分

參與人數 1威望 +100 金錢 +200 收起 理由
wil-wil + 100 + 200 agree!!

查看全部評分

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

heinekenlog 發表於 2018-11-8 14:54
啱啱我都响OK買咗$120,但都係顯示$30,另外畀張$120收據我,無問題嗎??

放心, 無問題既~

barcode係有顯示係買咗$120, 啲record都會留返比大會~{:9_421:}

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

剛剛响Circle K都買到$120飛啦

評分

參與人數 1威望 +100 金錢 +200 收起 理由
wil-wil + 100 + 200 俾個Like你啦

查看全部評分

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

【#DESHK門票事件】就今早OK便利店售賣門票事件跟大家交代一下

今早非常唔好意思另到一眾支持我地的版友有好多混亂, 非常多謝大家的提醒, 所以我們今日全力同 OK便利店 作多番溝通. 岩岩收到最新資料, 正常情況下, 便利店的收銀機應該都已經更新了, 所以小瑟就落左去觀塘地鐵站的 OK便利店 一試。請大家睇睇影片!

【香港影音玩樂展2018】門票有兩種:
普通門票:$30
黑膠門票:$120
VIP黑膠門票限量1000套,隨票可到會場換取紀念版10”黑膠唱片一隻。
所以,只要成功買到VIP門票的話,就會有黑膠贈送咖喇~

PS*: 今早已買了 $120 元但出錯票的朋友, 唔洗擔心, 大家只要將你手上的門票, 拍一張清晰的照片, 再INBOX我地. 今日OK便利店會再出一個報告比我們核對, 我們比對你Facebook Inbox 或 Email : des@post76.com 比我們的門票之後, 就會同你聯絡有關修正 $120門票事宜.

PS**: 另外大家在 OK便利店 購買門票之後, 其實已經直接可以當作入場門票, 之後大家只需要在禮品換領處核對門票就可以取得10"黑膠碟或正式門票以作收藏。

#非常多謝各版友提醒我們, 另我們了解出現問題, 另大家不便在此再三跟大家說聲抱歉!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

heinekenlog 發表於 2018-11-8 14:54

二張都影哂再係FACEBOOK INBOX比我地, 如果方便EMAIL比我地都得!!

des@post76.com

謝謝你!!

Post76玩樂網.

鉑金玩家

原來改左日期,唔知Tim

今朝晨早去舖買,點知佢話下午先有,咁我就留電話,下午通知我再去攞飛了

想問下,張飛是否冇限定日期,是但三日既其中一日都可以入場?

評分

參與人數 1威望 +100 金錢 +100 收起 理由
wil-wil + 100 + 100 超正, 一定要加分!

查看全部評分

3萬

白鑽玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

小瑟 發表於 2018-11-8 16:38
二張都影哂再係FACEBOOK INBOX比我地, 如果方便EMAIL比我地都得!!

已facebook inbox及email咗有關收據畀你了,希望你已收到啦!

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章

今朝早和中午到ok shop 買入場卷 , 收到會是一張電腦有編碼的收據 .  再到場館換正式門票

又見有ching ,  已買到是一張彩印正式門票

................

請問之後ok shop 售買到的那一類 ????    正式門票有沒有編碼防偽 ??