設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

[大會資訊] 香港影音玩樂展 - 預售門票事宜

星級玩家

隨非係行配額制。估計未到下星期中1000張門票已在OK便利店售罄。跟本唔須要在CD WareHouse發售!

白鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

issachar 發表於 2018-11-8 00:07
哎也~~~~ 又冇睇添.... 收到... 聽日去 CDWH 買....

睇清楚,聽日開始賣係OK便利店,CD Warehouse係下星期中或以後

白鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

小瑟 發表於 2018-11-8 09:49
多謝大家支持,呢排太多突發事出現,攪到我都心力交瘁, 有時睇到大家的留言,都會為我增添不少正能量{:1_3 ...

大王加油,已經mark低聽日lunch第一時間鼠出去買先 :)

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
wil-wil + 10 + 10 俾個Like你啦

查看全部評分

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

小瑟大王, 請問如果ok 便利店買到$120票,係咪到時入場就必定換到 "紀念10"黑膠唱片",而不是先到先得呢?  謝謝

3萬

白鑽玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

冇睇到更新post , 今日去咗CD Warehouse冇得賣轉去OK問 , 開頭阿姐話唔知要打電話問吓 , 返轉頭佢話有就幫我搞 , 我八達通畀咗$120 , 點知出咗張飛係顯示$30嘅!另外阿姐至肯畀張$120收據我 , 即刻搵大佬Ken幫手 , 佢話冇問題我至放心咋!希望唔會影響你哋核算限量LP嘅數啦!

星級玩家

提醒埋主辦:每人每次可買多少張預售票?小心有人一野掃大量作炒賣!(其實你地有冇諗清楚先推行架!)

鉑金玩家

76-FC 黑鑽石勲章

jt24 發表於 2018-11-8 12:46
冇睇到更新post , 今日去咗CD Warehouse冇得賣轉去OK問 , 開頭阿姐話唔知要打電話問吓 , 返轉頭佢話有就幫 ...

現在可以到 OK 買嗎?不是明天才可以買?

3萬

白鑽玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

andyleung66 發表於 2018-11-8 13:41
現在可以到 OK 買嗎?不是明天才可以買?

聽講應該12點截咗了 ! 今晚零時先再開賣...

鉑金玩家

76-FC 黑鑽石勲章

終於買到入場卷?

評分

參與人數 1威望 +100 金錢 +100 收起 理由
wil-wil + 100 + 100 俾個Like你啦

查看全部評分

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

會唔會未聽 12 點已經比人掃哂 D 飛? 咁樣真係有問題 我行過兩間 OK 就同我講 9 號先賣...

變相對守規舉既人唔公平呢..........
LG CX55
Denon AVC-X8500HA + MultEQ-X
Wharfedale EVO 4.4 + 4.CS + D330
FB: RGB山洞原人的玩物