設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

[大會資訊] 香港影音玩樂展 - 預售門票事宜

鉑金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

評分

參與人數 1威望 +100 金錢 +100 收起 理由
wil-wil + 100 + 100 俾個Like你啦

查看全部評分

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

已經在OK買了 $120 的票

評分

參與人數 1威望 +100 金錢 +200 收起 理由
wil-wil + 100 + 200 俾個Like你啦

查看全部評分

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章

全家全力行動支持

評分

參與人數 1威望 +150 金錢 +150 收起 理由
wil-wil + 150 + 150 全家 ... 當然要全家加分,邊個你屋企人!?.

查看全部評分

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

剛在巧明街轉角大 OK 買左。收銀阿姐一講就知,好醒

評分

wil-wil + 100 + 100

查看全部評分

鑽石玩家

不要post barcode 出來啊師兄,快d del,一陣俾人用左黎入場,喊到無謂

評分

wil-wil + 100 + 100 俾個Like你啦!! 醒!

查看全部評分

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

hiukong 發表於 2018-11-9 15:08
剛在巧明街轉角大 OK 買左。收銀阿姐一講就知,好醒

梗係啦,我琴日先問過佢,佢搵完一大輪先話今日至有得賣

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章金耳朵銀耳朵學員76-FC 藍寶石勲章76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

mantam121 發表於 2018-11-9 15:15

剛剛去買,諗住近近地去我屋村樓下OK買。
但係果間的員工話完全唔知係乜野來,我比咗大家成功買到的相比店員睇,
佢地搵咗一大輪,又打埋電話去問其他店都係話部機無顯示到,
話可能唔係間間分店都有得賣喎
最終我都係買唔到飛

(我明白呢間店的做事手法,
所以我唔會怪前線員工,
希望大王事後同佢地對數時小心核實

評分

wil-wil + 100 + 100 多謝提醒!!

查看全部評分

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

percyyip 發表於 2018-11-9 19:02
剛剛去買,諗住近近地去我屋村樓下OK買。
但係果間的員工話完全唔知係乜野來,我比咗大家成功買到的相比 ...

小弟尋晚都係exac7ly一樣情況, 玩咗十幾分鐘, 3個員工2部機, 打咗幾次電話, 都係失敗....

當年小弟幫個客上fingershopping時佢都係亂到七彩, 搞咗幾個月先掂, 今次賣飛就算話明371間OK都有, 就算有幾多準備, 都係會有啲咁既情況架喇...無計....

鑽石玩家

mantam121 發表於 2018-11-9 15:15

原來全靠師兄你做左先頭部隊

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章金耳朵銀耳朵學員76-FC 藍寶石勲章76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

ykluk 發表於 2018-11-9 19:41
小弟尋晚都係exac7ly一樣情況, 玩咗十幾分鐘, 3個員工2部機, 打咗幾次電話, 都係失敗....

當 ...

深表認同。
呢間店好處係flexible,缺點係混亂