avsuperman 發表於 2018-8-17 09:49

宜家d人係追求器材,唔係追求口味,係机玩人,唔係人玩机,永遠会有一山还有一山高,器材永远有新。用低成本玩得盡才是識玩之人。係同自己上一套机比,唔係同人比,所以我好少比人毒

matt88p 發表於 2018-8-17 11:10

avsuperman 發表於 2018-8-17 09:49
宜家d人係追求器材,唔係追求口味,係机玩人,唔係人玩机,永遠会有一山还有一山高,器材永远有新。用低成 ...

Yes, 其實小弟永遠比較嘅只有自己同自己!!
人哋嘅永遠都係只作參考, 好嘅吸收, 錯嘅當經驗, 但係一切之後, 歸根究底其實套機你自己聽得最多. 咁樣標準究竟係你自己嗰度 or 人哋嗰度??
都係嗰句, 做人亦是, 音響亦是!需要做嘅係點樣令自己更好, 但係唔係踩低人令自己更高!!

hmsam 發表於 2018-8-17 14:51

andysonny 發表於 2018-8-16 22:46
**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

吓?又屏蔽?攪咩呀?咁仲駛鬼討論咩?

leekoonhung 發表於 2018-8-17 14:59

hmsam 發表於 2018-8-17 14:51
吓?又屏蔽?攪咩呀?咁仲駛鬼討論咩?

師兄,算吧啦!大家明發生什麼事就算{:1_333:}

samyiu 發表於 2018-8-17 15:01

hmsam 發表於 2018-8-17 15:02

leekoonhung 發表於 2018-8-17 14:59
師兄,算吧啦!大家明發生什麼事就算

一言堂,同共產黨有咩分別???

leekoonhung 發表於 2018-8-17 15:07

samyiu 發表於 2018-8-17 15:01
咪係囉 ! 睇完個位師兄D回覆, 都無乜特別 , 咁又BAN !

師兄,只要細心觀察個位師兄(前輩)寫重点,你會獲益良多

bigair 發表於 2018-8-17 16:16

matt88p 發表於 2018-7-31 13:36
免費贈送爆谷汽水!!
小弟都有玩下爆谷機, 好過癮

我用炒菜鍋做爆谷{:6_176:}

kowkow 發表於 2018-8-17 17:52

嘩,整乜鬼越講越遠呀,離 曬題...

Ching , 幾時有胸上來吸毒呀

{:1_328:}{:1_328:}

DickLai@G 發表於 2018-8-17 18:51

大家不如回歸正題,討論返matt兄的家庭影院。
不要再回沒關係的帖文
要投訴的可去投訴區
謝謝
頁: 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31
查看完整版本: 好開心終於建成一個叫做似樣嘅影院!! (MANY PHOTOS)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。