andysonny 發表於 2018-8-16 07:07

alanadc23 發表於 2018-8-16 08:22

matt88p 發表於 2018-8-16 09:35

andysonny 發表於 2018-8-16 07:07
師兄早晨,千萬別以為我挑機先
小弟也是在一個三百尺空間使用我的器材,而我自問玩AV的年資只是幾年光景 ...

師兄你好,krell真心好正,
其實真心我啲器材真係非常極度普通,冇咩好唔好聲, 正常如果以你嘅level, 應該係第二個境界,好多師兄上嚟聽話OK, 都係多謝佢哋俾面啫!! 其實要講標準, 呢樣就真無從稽考.但係小弟知道自己一定唔係好聲標準,人外有人天外有天, 你玩得更好, 總有人畀你仲好,你可以學習吸收邊啲參考, 邊啲隔除, 如果下下要比較, 咁就真係玩死自己!!   做人知足就好,升級當然會,慢慢來更開心!!
自己影音環境, 真心已經畀好多人幸福了, 平衡就是美, 知足常樂!! 音響亦是, 做人亦是!!

marco 發表於 2018-8-16 09:51

matt88p 發表於 2018-8-15 08:55
呢套好睇!!

想請問下呢套劇情好睇之外,聲畫如何呀{:6_240:}

leekoonhung 發表於 2018-8-16 13:22

咦!剛起床
宇宙最強。。。不見了
懷念。。。。三哥{:1_262:}

andysonny 發表於 2018-8-16 16:59

小邪ktm 發表於 2018-8-16 17:42

Matt你好,你太謙了!你比我已經好多了,起碼有同好上來你處美言一番,玩AV就是可以與一班志同道合的人互 ...

師兄,我有D地方唔明,點解要比較?點解要批評其他人的器材?玩AV不是個人的嗎?每個人5感都不同,每個人喜好都不同,只要自己喜歡就可以了!
我未上過matt師兄的家居,所以唔知效果係唔係好過戲院,只係佩服matt師兄對AV的熱誠,慢慢又入門嘢到依家的戲院feel,每樣都係親自打造,有幾多人會將屋企個天花都整黑?可以話為咗玩AV而犧牲了家的感覺,整個廳都不可擺太多什物!

matt88p 發表於 2018-8-16 18:04

Matt你好,你太謙了!你比我已經好多了,起碼有同好上來你處美言一番,玩AV就是可以與一班志同道合的人互 ...

好呀!! 有機會!!

matt88p 發表於 2018-8-16 18:13

我就係最怕故步自封, 所以我成日去好多唔同師兄屋企家訪, 每一次都有唔同體驗, 無論咩喇叭咩前級咩後給我都會去聽, 因此家訪得越多越發覺自己鍾意嘅口味係乜嘢. 但係好奇怪, 今時今日, 你係唔係可以有自己口味, 因為你嘅口味只要人哋唔認同, 你就係唔合標準, 總之塊雞扒 一定要落1羹鹽, 你唔落或者落少啲,你嗰塊就已經唔係雞扒!最得意嘅係, 明明擺落口嗰個係自己, 但係就因為要 迎合大眾, 咸都要照哽!!

HD_2 發表於 2018-8-16 18:16

小邪ktm 發表於 2018-8-16 17:42
師兄,我有D地方唔明,點解要比較?點解要批評其他人的器材?玩AV不是個人的嗎?每個人5感都不同,每個人喜好都 ...

有比較先知進步
頁: 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28
查看完整版本: 好開心終於建成一個叫做似樣嘅影院!! (MANY PHOTOS)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。