Kenji882288 發表於 2018-9-11 08:01

{:1_326:}

jason1969 發表於 2018-9-11 12:09

我今天見到d個Post好長#30所以追, 其實最重要係自已玩得開心, 吾使比較d乜.

matt88p 發表於 2018-9-11 13:22

Yes, 根本一直都係呢個心態!!

Playroom 發表於 2018-10-9 20:18

Ching 有機會找你請教一下可以嗎?

MDBB 發表於 2018-10-9 20:50

ching 找對了人{:6_127:}

MDBB 發表於 2018-10-13 01:26

小弟唐突,可否稱呼你matt師兄?見到帖上多人用這稱呼你

matt88p 發表於 2018-10-13 01:45

MDBB 發表於 2018-10-13 01:26
小弟唐突,可否稱呼你matt師兄?見到帖上多人用這稱呼你

{:1_254:}{:9_421:}.

MDBB 發表於 2018-10-13 13:37

聽到matt師兄回應非常開心,見到你屋企擺設做到好似迷你影院令我眼前一亮,我睇完全篇報告,發覺好似有好多人無中生有,但我感覺上無一定功力都做唔到這種層次。

matt88p 發表於 2018-10-13 13:57

MDBB 發表於 2018-10-13 13:37
聽到matt師兄回應非常開心,見到你屋企擺設做到好似迷你影院令我眼前一亮,我睇完全篇報告,發覺好似有好多 ...

多謝!!
冇咩功力, 真係純粹自high
自己開心滿足就好好了{:1_254:}

MDBB 發表於 2018-10-13 14:45

又見到matt師兄回真開心!我有D問題想請教你可以嗎?我套系統是親友送好舊好舊,請不要見笑都成十幾年系統,制式是dolby prologic,前置是J B L美國制個高音是鑽石型,中置是kef q100 ,我問題是擺來擺去都唔好聽,又聽你講結像又是什麼來的?我睇到你擺前置,中置好平均,但我有隻喇叭貼牆角,另一邊是開揚咁究竟點擺先正確?希望你幫到我
頁: 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32
查看完整版本: 好開心終於建成一個叫做似樣嘅影院!! (MANY PHOTOS)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。