matt88p 發表於 2018-10-13 14:47

MDBB 發表於 2018-10-13 14:45
又見到matt師兄回真開心!我有D問題想請教你可以嗎?我套系統是親友送好舊好舊,請不要見笑都成十幾年系統, ...

我pm同你傾{:1_259:}

Jazzgd1 發表於 2018-10-13 14:52

又見到matt師兄回真開心!我有D問題想請教你可以嗎?我套系統是親友送好舊好舊,請不要見笑都成十幾年系統, ...

有相參考嗎?

MDBB 發表於 2018-10-13 15:02

Jazzgd1 發表於 2018-10-13 14:52
有相參考嗎?

對不起師兄,家境貧窮同你地相比自覺自卑,只想求点点知識,器材都要人送,咁你話有什麼好睇

matt88p 發表於 2018-10-13 15:02

或者師兄介唔介意影一幅而家setting嘅相嚟睇下?其實冇相真係好難理解!! Thanks!! {:1_254:}

matt88p 發表於 2018-10-13 15:03

MDBB 發表於 2018-10-13 15:02
對不起師兄,家境貧窮同你地相比自覺自卑,只想求点点知識,器材都要人送,咁你話有什麼好睇 ...

Oh, 原來已經有師兄問咗你, 唔緊要冇問題我pm同你傾{:1_351:}

MDBB 發表於 2018-10-13 15:23

我老實說我同屋企人住,將屋內照片放在這埋會有好大難度,因為全面公開,那我死得!說白D我只能從文字同你對話,你明嗎?我多年學習只有從書本和網上聽和睇,說不出聲你明嗎?

matt88p 發表於 2018-10-13 15:25

MDBB 發表於 2018-10-13 15:23
我老實說我同屋企人住,將屋內照片放在這埋會有好大難度,因為全面公開,那我死得!說白D我只能從文字同你對 ...

Thanks師兄, 明白!! 冇問題吖我pm同你傾{:1_351:}

MDBB 發表於 2018-10-13 15:30

剛收到你信息,yes, what's up andrew是什麼?

MDBB 發表於 2018-10-13 15:37

明白人情冷暖,算了,算了!多謝師兄,我在這網頁尋找我想要知識,煩咗你咁多時間,再見

matt88p 發表於 2018-10-13 15:58

MDBB 發表於 2018-10-13 15:30
剛收到你信息,yes, what's up andrew是什麼?

Oh, 唔好意思我諗我send錯咗!!Sorry, haha!!
因為咁啱有個friend Andrew pm同我say hi{:1_352:}
頁: 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32
查看完整版本: 好開心終於建成一個叫做似樣嘅影院!! (MANY PHOTOS)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。