wadee 發表於 2014-12-11 00:15

kelvinchan 發表於 2014-12-10 23:28 static/image/common/back.gif
wadee兄揀好邊部後級未呢~?

未揀好
但問人借左部5槍

sharkpigyu 發表於 2014-12-11 08:15

jeffmao 發表於 2014-12-10 14:57 static/image/common/back.gif
CHING唔好甘介懷啦, 我都被人點過搵過笨只要唔過份都可以OK我都係睇佢SERVICE, 我自己覺得地牢算係唔錯
...

多謝ching提點!!{:6_162:} 我好懐疑佢係報左zx7比我 但我又問明明聽到佢打電話問價時係講rx7 我都唔知呀!!不過我聽日落去會問清楚佢 如果都仲係呢個價 甘我相信我以後都唔會幫親佢 我唔係唔比你賺 你服務好 比出面貴少少又有咩所謂 但唔好當我水魚甘禁!!而家係足足貴左成雞野!! 等我有時間落去地庫問下米高哥先!!甘ching話個部水貨係咪無保養架?
(Post76 Android 手機版送出)

jeffmao 發表於 2014-12-11 09:05

sharkpigyu 發表於 2014-12-11 08:15 static/image/common/back.gif
多謝ching提點!! 我好懐疑佢係報左zx7比我 但我又問明明聽到佢打電話問價時係講rx7 我都唔知呀! ...

NO 你誤會了我意思,地牢既係行貨來

wadee 發表於 2014-12-11 09:11

sharkpigyu 發表於 2014-12-11 08:15 static/image/common/back.gif
多謝ching提點!! 我好懐疑佢係報左zx7比我 但我又問明明聽到佢打電話問價時係講rx7 我都唔知呀! ...

地牢是行貨

sharkpigyu 發表於 2014-12-11 09:16

jeffmao 發表於 2014-12-11 09:05 static/image/common/back.gif
NO 你誤會了我意思,地牢既係行貨來

謝謝兩位chings回覆!! 好想落去地庫睇下 個身好鬼痕呀!!{:6_158:}
(Post76 Android 手機版送出)

wadee 發表於 2014-12-11 09:49

sharkpigyu 發表於 2014-12-11 09:16 static/image/common/back.gif
謝謝兩位chings回覆!! 好想落去地庫睇下 個身好鬼痕呀!!
(Post76 Android 手機版送出) ...

你諗定咩價
佢會叫你開價
{:6_174:}

jeffmao 發表於 2014-12-11 10:10

wadee 發表於 2014-12-11 09:49 static/image/common/back.gif
你諗定咩價
佢會叫你開價

你唔提我幾乎唔記得呢個以前既笑話囉, 唔好嚇死佢了

總之你一定有野買得成番來, 都話落親去實跌錢架啦, 唔係機就碟是但一樣
CHING仲要預埋買駁線TIM, 佢實會叫你買AUDIOQUEST的
仲有一件事我仲記得你又想換SPK, 不妨係果度順便聽埋NAIM機夾PROAC真係唔錯

chhanthony 發表於 2014-12-11 10:10

亞洲做咗Lexicon代理之後個價係平咗好多
之前ZX7要五萬幾的。

jeffmao 發表於 2014-12-11 10:11

chhanthony 發表於 2014-12-11 10:10 static/image/common/back.gif
亞洲做咗Lexicon代理之後個價係平咗好多
之前ZX7要五萬幾的。

小弟記得啦, 果次米高都UP過話多左人出LEXICON,反而少左人出KRELL

chhanthony 發表於 2014-12-11 10:36

jeffmao 發表於 2014-12-11 10:11 static/image/common/back.gif
小弟記得啦, 果次米高都UP過話多左人出LEXICON,反而少左人出KRELL

Krell可能老闆肥佬Dan走咗掛,
同埋佢部S1500 5 channel 150w@8 ohms都要成四萬幾
但今次新一舊都好似唔平。
不過Mulitchannel power amp依家真係唔多選擇,
同埋越嚟越貴。
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17
查看完整版本: 沒有5010的日子

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。