stockpicker 發表於 2014-12-12 10:29

Is RX7= ATI 2007?

RX7

ATI2007
http://www.3dsi.co.za/ATI_Amplifiers/Products/Images/ATI20020.jpg

wadee 發表於 2014-12-12 10:48

kelvinchan 發表於 2014-12-12 10:25 static/image/common/back.gif
隻後級呢wadee兄 ?

未諗掂{:6_136:}

paulonmi 發表於 2014-12-12 10:49

恭喜wadee有又新玩具{:6_195:} 我都想玩後級,但Onkyo tx-nr818好以玩唔到{:6_137:}

wadee 發表於 2014-12-12 10:54

paulonmi 發表於 2014-12-12 10:49 static/image/common/back.gif
恭喜wadee有又新玩具 我都想玩後級,但Onkyo tx-nr818好以玩唔到

Pre out前置去後級
買int amp囉
昨天講左啦

wadee 發表於 2014-12-12 10:55

sharkpigyu 發表於 2014-12-12 10:22 static/image/common/back.gif
wadee兄 有前怎能無後!! 個後級揀定未??
(Post76 Android 手機版送 ...

未呀

kelvinchan 發表於 2014-12-12 11:01

wadee 發表於 2014-12-12 10:48 static/image/common/back.gif
未諗掂

唔緊要啦,你入左前實有後既,等你個報告{:6_138:}

qq1122yq 發表於 2014-12-12 11:07

wadee 發表於 2014-12-12 10:48 static/image/common/back.gif
未諗掂

{:6_124:} 仲諗!嗱嗱聲執部二手開波先啦!!{:6_138:}

kelvinchan 發表於 2014-12-12 11:09

sharkpigyu 發表於 2014-12-11 17:23 static/image/common/back.gif
wadee兄 甘你今鋪真係要加我分啦 我已經從地庫入手了rx7同r50 仲要聽日送貨!! 好期待呀!!!{:6_2 ...

小丑師兄,可以話我知R50幾多銀嘛?~ thanks .

wadee 發表於 2014-12-12 11:15

qq1122yq 發表於 2014-12-12 11:07 static/image/common/back.gif
仲諗!嗱嗱聲執部二手開波先啦!!

問人借左部5槍

louis001 發表於 2014-12-12 11:53

paulonmi 發表於 2014-12-12 10:49 static/image/common/back.gif
恭喜wadee有又新玩具 我都想玩後級,但Onkyo tx-nr818好以玩唔到

818 緊係玩到啦 {:6_180:}
安記的機 7系刀已經加到後級啦 師兄 {:6_182:}
頁: 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17
查看完整版本: 沒有5010的日子

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。