yuppi 發表於 2014-12-10 15:16

jeffmao 發表於 2014-12-10 14:57 static/image/common/back.gif
CHING唔好甘介懷啦, 我都被人點過搵過笨只要唔過份都可以OK我都係睇佢SERVICE, 我自己覺得地牢算係唔錯
...

你咁樣開名只會累死間舖頭,唉.....

wadee 發表於 2014-12-10 15:16

jeffmao 發表於 2014-12-10 14:57 static/image/common/back.gif
CHING唔好甘介懷啦, 我都被人點過搵過笨只要唔過份都可以OK我都係睇佢SERVICE, 我自己覺得地牢算係唔錯
...

講真
地牢服務唔錯
有傾有講
貨真價實
我真係唔介意貴少少

wantai288 發表於 2014-12-10 15:22

wadee 發表於 2014-12-10 13:46 static/image/common/back.gif
有假天花
玩唔到反射
可能用kef t101

kef T101 平靚正,

jeffmao 發表於 2014-12-10 15:29

yuppi 發表於 2014-12-10 15:16 static/image/common/back.gif
你咁樣開名只會累死間舖頭,唉.....

都唔係我第一次講緊係早有前科有幾個POST講過, 呢幾個月的POST UP左幾次的了, 所以小弟先敢係度RECALL呢單野
HK人做生意十分醒目的, 佢大把正野係手SELL怕什麼?

[附加]SORRY睇錯我以為CHING講地牢原來係X二, 果間野呢排係隔離富費台, 數字台...係甘俾唔少CHING炳, 點解呢? {:6_201:}

LCCI 發表於 2014-12-10 15:29

一排無上來,wadee 又換咁多野!真係羨慕死{:6_128:}

yuppi 發表於 2014-12-10 15:33

jeffmao 發表於 2014-12-10 15:29 static/image/common/back.gif
都唔係我第一次講緊係早有前科有幾個POST講過, 呢幾個月的POST UP左幾次的了, 所以小弟先敢係度RECALL呢 ...

親身體驗話俾我知:買到平野吾代表係醒目仔,有時張揚會連累鋪頭以後冇貨賣。

jeffmao 發表於 2014-12-10 15:41

wadee 發表於 2014-12-10 15:16 static/image/common/back.gif
個真
地牢服務唔錯
有傾有講

睇番以前佢俾人數過..當初我有小小怕就吹下水入第一條VOLKA又OK再去入DIAMOND多野傾左掛
之後一步步同佢換晒野, 仲係佢害我中左NORDOST毒死多兩錢重, 講笑而已NORDOST真係正

講番小弟家居有些少麻煩音響拉線上牆重裝後置SPK我真係搞唔到佢搵人幫我搞埋又好平好平我都估唔到
其實小弟唔算係買太多野但竟然最後上來家訪一次幫我睇睇搞成如何?....嚇死我!
之前送LEXICON已調一次, 再送SPK時又調一次...服務到甘小弟服左佢無野好講啦

jeffmao 發表於 2014-12-10 15:49

yuppi 發表於 2014-12-10 15:33 static/image/common/back.gif
親身體驗話俾我知:買到平野吾代表係醒目仔,有時張揚會連累鋪頭以後冇貨賣。 ...

CHING 你認為會係咩? 你錯了我唔係扮醒目醒目既唔係小弟係另有其人, 我有睇POST都記得唔少既仲有我係用家唔係打手CHING搞錯對象了, 仲有呢度76有幾多間鋪已被人爆左賣貴或平賣? 水貨就話怕被人留難? D店由得我地係網上吹為左咩野? 如果我POST有累街坊就ADMIN DELETE左佢算了, 我明白的
再講小弟十下十下都知知地什麼禁忌, 不過有CHING被人甘搵笨法我就忍唔到出聲了, SORRY

wadee 發表於 2014-12-10 15:55

LCCI 發表於 2014-12-10 15:29 static/image/common/back.gif
一排無上來,wadee 又換咁多野!真係羨慕死

真係好耐冇見

jeffmao 發表於 2014-12-10 16:01

wadee 發表於 2014-12-10 14:55 static/image/common/back.gif
小弟彈藥有限又周身痕
位置又有限
女人又眼啤啤

唔係啊小弟上76開始已留意到CHING你識好多野就真...我唔識只有俾人搵笨7至係, 交學費囉無計
但記得你早前入手左電處, 但而家開始玩2部後係唔係又要再加電處? 都幾甘...{:6_192:}
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15
查看完整版本: 沒有5010的日子

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。