yuppi 發表於 2014-12-10 16:06

jeffmao 發表於 2014-12-10 15:49 static/image/common/back.gif
CHING 你認為會係咩? 你錯了我唔係扮醒目醒目既唔係小弟係另有其人, 我有睇POST都記得唔少既仲有我係用家 ...

我試過俾其他 Ching 累到有鋪頭以後冇貨賣,所以先堤醒一下,並無惡意。

terencekan 發表於 2014-12-10 16:19

5知5530幾銀左右?

wadee 發表於 2014-12-10 16:26

jeffmao 發表於 2014-12-10 16:01 static/image/common/back.gif
唔係啊小弟上76開始已留意到CHING你識好多野就真...我唔識只有俾人搵笨7至係, 交學費囉無計
但記得你早前 ...

唔會再加了
電處有兩個位可以插大W數amp
所以可插兩後級

wadee 發表於 2014-12-10 16:27

terencekan 發表於 2014-12-10 16:19 static/image/common/back.gif
5知5530幾銀左右?

萬7鬆d

jeffmao 發表於 2014-12-10 16:31

yuppi 發表於 2014-12-10 16:06 static/image/common/back.gif
我試過俾其他 Ching 累到有鋪頭以後冇貨賣,所以先堤醒一下,並無惡意。

YUPPI CHING甘我都SAY SORRY對唔住先, 你放心罷
果條友搵夠晒半退休架啦開始交佢既仔仔話事不過D人仲係鍾意搵米高而已, 佢絕對是一個醒目生意人來
仲記得我之前有POST講係銅鑼灣某大代理買野時傾某品牌, 又係地牢主打BUT唔係LEXICON, 代理亦好知出邊點搞一於唔理照做BUSINESS照賣某貴價野所以小弟明左更多放心晒, 反而呢度好多CHING新入手又唔知門路亂俾人點
AVHIFI既野唔係一百幾十唔少人辛苦儲番來用左好多腦力賺番來有唔少仲要供樓下只係想享受下影音未為過份
真係唔想佢地亂俾人呃太多幫得到就幫啦

WADEE CHING唔好意思騎刧左你既POST 發勞騷, SORRY SORRY {:6_203:}

jeffmao 發表於 2014-12-10 16:32

wadee 發表於 2014-12-10 16:26 static/image/common/back.gif
唔會再加了
電處有兩個位可以插大W數amp
所以可插兩後級

我有想過加SUBSTATION, 2個大W數位想插ZX&同460
但係睇戲時要開晒甘多部機...應該夠掛?? 唔識呢味野

stockpicker 發表於 2014-12-10 22:08

其實Lexicon係什麼聲底,係咪和Bryston差唔多

wadee 發表於 2014-12-10 22:46

jeffmao 發表於 2014-12-10 16:31 static/image/common/back.gif
YUPPI CHING甘我都SAY SORRY對唔住先, 你放心罷
果條友搵夠晒半退休架啦開始交佢既仔仔話事不過D人仲係鍾 ...

有乜所謂
大家風花雪月

kelvinchan 發表於 2014-12-10 23:28

wadee 發表於 2014-12-10 22:46 static/image/common/back.gif
有乜所謂
大家風花雪月

wadee兄揀好邊部後級未呢~?{:6_128:}

pac 發表於 2014-12-10 23:39

好快手喎{:8_390:} 記得玩好ATMOS呀
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16
查看完整版本: 沒有5010的日子

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。