wadee 發表於 2014-12-12 13:13

louis001 發表於 2014-12-12 12:25 static/image/common/back.gif
你又攪錯啦喎 對你 禾特別關照姐

多謝關照{:6_132:}

wadee 發表於 2014-12-12 13:14

pac 發表於 2014-12-12 12:18 static/image/common/back.gif
玩下姐, 大家開心下 依排我都火火地! 一陣去飲涼茶,買杯俾你呢...

社會風氣唔好
啤酒啤啤可以就下火
{:6_165:}

pac 發表於 2014-12-12 13:19

wadee 發表於 2014-12-12 13:14 static/image/common/back.gif
社會風氣唔好
啤酒啤啤可以就下火

{:6_193:} {:6_211:}

louis001 發表於 2014-12-12 14:32

wadee 發表於 2014-12-12 13:13 static/image/common/back.gif
多謝關照

唔好客氣 打左電話去留太陽火未呀 {:6_176:}
星期六玩得開心的架 {:6_179:}

wadee 發表於 2014-12-12 14:34

louis001 發表於 2014-12-12 14:32 static/image/common/back.gif
唔好客氣 打左電話去留太陽火未呀
星期六玩得開心的架   ...

放過我啦{:6_125:}

yuppi 發表於 2014-12-12 14:54

louis001 發表於 2014-12-12 12:24 static/image/common/back.gif
新玩其實可以搵部2手 XPA 5 或天勉試下 性價比高又唔貴
睇戲有氣有力 我個人覺得佢用係AV系統上唔差
再平 ...

個人認為後級可以於自己能力範圍內盡量買好一些,認終又重又大件,又好少會有改版,一用就三五七年,吾駛吓吓心思思去追款。

louis001 發表於 2014-12-12 15:08

yuppi 發表於 2014-12-12 14:54 static/image/common/back.gif
個人認為後級可以於自己能力範圍內盡量買好一些,認終又重又大件,又好少會有改版,一用就三五七年,吾駛 ...

我都認同師兄講法 但的新手既師兄 可能想平平地試下
咁我先會有咁既建議 況且有的野 低入可以低出
賺左玩 又何樂而不為呢 {:6_182:}

wadee 發表於 2014-12-12 18:10

yuppi 發表於 2014-12-12 14:54 static/image/common/back.gif
個人認為後級可以於自己能力範圍內盡量買好一些,認終又重又大件,又好少會有改版,一用就三五七年,吾駛 ...

目前最合自已是7201
應該會7201推前中置
再入部xpa5推天花喇叭
應該暫是是玩5.1.4先

wadee 發表於 2014-12-12 18:12

louis001 發表於 2014-12-12 15:08 static/image/common/back.gif
我都認同師兄講法 但的新手既師兄 可能想平平地試下
咁我先會有咁既建議 況且有的野 低入可以低出
賺左玩 ...

師兄有道理
不過我識左D壞朋友
居然有得借後級咁過癮
所以我有機會試試先買
你部咖哩應該都唔錯喎

bigair 發表於 2014-12-12 19:31

我都估到係5530,恭喜先{:6_195:}
頁: 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17
查看完整版本: 沒有5010的日子

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。