Andykong 發表於 2015-1-16 14:08

mister_k 發表於 2015-1-16 13:25 static/image/common/back.gif
我雖然唔太鍾意跟機矽套嗰隻灰,但勝在黐塵都唔覺,黑色我就最鍾意,但好覺黐塵。反而我覺得個矽套要改嘅 ...

我一上手就 cut 左 headphone out 和 USB 頭兩個 cover, 因為呢兩個頭最常用!

我都係最鐘意黑色,原來會比灰色黐塵? 咁要諗諗了,我是實用族,實用先決,外觀次要!

diff 發表於 2015-1-16 16:31

Andykong 發表於 2015-1-16 14:08 static/image/common/back.gif
我一上手就 cut 左 headphone out 和 USB 頭兩個 cover, 因為呢兩個頭最常用!

我都係最鐘意黑色,原來 ...

官方出真皮套最好

Hoyan 發表於 2015-1-16 16:33

diff 發表於 2015-1-16 16:31 static/image/common/back.gif
官方出真皮套最好

我都係咁話

kcmak43396 發表於 2015-1-16 21:45

mister_k 發表於 2015-1-16 13:25 static/image/common/back.gif
我雖然唔太鍾意跟機矽套嗰隻灰,但勝在黐塵都唔覺,黑色我就最鍾意,但好覺黐塵。反而我覺得個矽套要改嘅 ...

同意!{:6_193:}
我都cut咗usb同耳機插頭
(Post76 Android 手機版送出)

班目一角 發表於 2015-1-17 11:49

N6唔知點解仍既性價比會比到...而且我覺得部C4開始D電唔多夠用咁...好似有D食電咁...所以都要搵日放落去TEST部N6先....其實我覺得C4既6.3MM轉插變得有多元化咁...當錯買C4都系覺得佢6.3MM既人聲有一種吸引力....

amdwii 發表於 2015-1-18 15:51

班目一角 發表於 2015-1-17 11:49
N6唔知點解仍既性價比會比到...而且我覺得部C4開始D電唔多夠用咁...好似有D食電咁...所以都要搵日放落去TES ...

想問N6 夠唔夠力推AKG 712Pro?要唔要加耳擴?

Andykong 發表於 2015-1-18 17:56

diff 發表於 2015-1-16 16:31 static/image/common/back.gif
官方出真皮套最好

Diff 兄,QQ 群曝光的皮套初稿你收唔收貨先?

PS: 我覺得個皮套功能上 OK,但外觀就將 N6 既優點冚左,將唔靚既凸出左!

Andykong 發表於 2015-1-18 18:00

班目一角 發表於 2015-1-17 11:49 static/image/common/back.gif
N6唔知點解仍既性價比會比到...而且我覺得部C4開始D電唔多夠用咁...好似有D食電咁...所以都要搵日放落去TES ...

唔通電池夠期?個天都話你夠鍾換機啦,呢排咁多部新機,終有一部睇啱掛!

Andykong 發表於 2015-1-18 18:34

amdwii 發表於 2015-1-18 15:51 static/image/common/back.gif
想問N6 夠唔夠力推AKG 712Pro?要唔要加耳擴?

直推 AKG712Pro 我無試過,但QQ 粉絲群有人分享過推 K702 65th 時, N6 直推都可以聽,但加了 Cayin 的便攜耳擴 C5 會更好,所以我會假設 N6 直推 AKG K702 65th 的話不算是滿意的發揮。K712 Pro 的驅動要求我也不太清楚,以前上耳機鋪乜都試下的情況下覺得 K712Pro 比 K702 易玩小小,但自已唔係用家,所以只能當初步印象,不敢太肯定了!

diff 發表於 2015-1-18 19:12

Andykong 發表於 2015-1-18 17:56 static/image/common/back.gif
Diff 兄,QQ 群曝光的皮套初稿你收唔收貨先?

梗係唔收貨啦....

叫佢地參考下ak100, dx90 果d 皮套

咁ge 樣都出得

仲要隻皮應該唔係真皮

{:1_331:}
頁: 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 [43] 44 45 46 47 48 49 50 51 52
查看完整版本: Cayin N6: 雙 1792A DSD128+ISO (新 v4.3固件 pg 106)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。