Stanley5387 發表於 2013-5-27 01:26

kvic 發表於 2013-5-26 11:34 static/image/common/back.gif
吾信。因為吾知你講乜

有時有啲嘢你唔知都好嘅,世界緊要平衡格,師兄繼續幫襯 Philips 呀,縱使精神同身體都唔能夠支持你,但我佩服你!{:6_138:}

Stanley5387 發表於 2013-5-27 01:32

kvic 發表於 2013-5-26 22:02 static/image/common/back.gif
76網友叫人吾好買飛仔bdp, 買燈膽。睇來歷史要改寫。。

嗰位師兄講電子牛呀,你唔識咪亂咁 up, 混淆視聽!{:6_146:}

good88690 發表於 2013-5-27 09:36

剛星期日, 睇完碟後, 熄唔到機, hand了, 最後要拔電......... {:1_348:}

買回來諗住服侍我, 現在變成我服侍佢 {:1_331:}

kvic 發表於 2013-5-27 20:38

good88690 發表於 2013-5-27 09:36
剛星期日, 睇完碟後, 熄唔到機, hand了, 最後要拔電.........

買回來諗住服侍我, 現在變成我服 ...

你在播bd 之前或之後有用過smart tv嗎?

如果咁受氣,仲可以的話不如退/換牌子。

littlesweet 發表於 2013-5-27 20:55

Stanley5387 發表於 2013-5-27 01:32 static/image/common/back.gif
嗰位師兄講電子牛呀,你唔識咪亂咁 up, 混淆視聽!

{:6_193:}

一部機, 在唔同地方, 都比人小到暈, 飛仔真係有個人之處. {:1_262:}

kvic 發表於 2013-5-27 22:01

原本吾想回應,但見僂儸史佛很,唯有回應幾句。我頗討厭港產有中文吾打要打英文,佢中英文的水平差天共地,此乃原罪。如有自知之明,應該吾會獻醜。佢又歡天喜地真以為勇者無懼,出篇開霜聞,誰不知若干日後,變成似怨南,果然有個人之處。。不得止。仲要PM懇求人幫手,被好言丸拒後,又似反肚原是史。如果9700是佢口中的垃圾,佢個人格仲似。。然則,我不認為9700是垃圾的。

另外那位都回你幾句,不至顧此失彼。見佢把口識講混淆視聽,都可能讀過書,不是市井之徒。可是邏輯思維混亂,9700個腦袋可能醒過佢。原來吾係講燈膽,係講電子牛。好醒呀,呢版講9700, 關飛仔燈膽質量,燈具電子牛質量,甚至飛仔工場個清潔質素X史?誰不知,原來佢係度混淆視聽。

對9700無關的單打不再給與回覆。討論9700的問題很歡迎。

{:6_238:}

ronan 發表於 2013-5-27 23:04

kvic 發表於 2013-5-27 22:01 static/image/common/back.gif
原本吾想回應,但見僂儸史佛很,唯有回應幾句。我頗討厭港產有中文吾打要打英文,佢中英文的水平差天共地, ...

點都好,買9700 總好過買OPPO 103

因為OPPO 103 係中國設計同生產,仲要賣到四千幾蚊,真係過唔到自己果關

用一部四千幾蚊的國產野駁萬幾蚊的AV AMP 又或者幾萬蚊的電視,你都咪話唔怕,部OPPO 103除時SHORT CIRCUIT ,整壞部AMP OR 電視,呢D 野真係無人會知幾時發生,可能好多人都無諗過呢D 問題

YYSKY 發表於 2013-5-27 23:32

你有你地話飛仔9700幾衰點差,有蛇已賣清光啦,3K6x真係抵買到唔信,咁超值傻傻地都可接受呀。

YYSKY 發表於 2013-5-27 23:37

點都聲畫蠃晒103,103同55都會傻,係機都傻,只是啲人偏心不提,睇番我啲舊post就知。

good88690 發表於 2013-5-28 09:56

以前如果有人話, "若要生活好, 遠離xx浦", 或者 "xx浦, 壞到整唔到", 我都幾反感的, 因為好似針對, 或者打手所為.
現在終於明白, 前人講的意見, 真是有參考價值.

講返我部機, 出現好多播放及操作上的問題, 這一個月, 都有同飛記多次溝通, 結果是, 現階段, 都沒有什麼解決方案, 只得知是等待一個不知何時才出現的fw, 或者有機會修服. 但當中其實有qc上的問題, 相信fw都不能解決.
而飛記都知道, 問題確實存在, 又解決不到, 唯有用另外的方式, 希望幫助客人解決問題, 可惜未必人人適合 (至於是什麼方式, 稍後如果解決事情, 或許可以再說)

大家上討論區, 都是希望得到資訊, 而相信大家都是大人, 能分別及過濾消息. 我只希望, 真心想買的用家, 考慮及衡量好風險後, 再作決定.

頁: 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30
查看完整版本: 你仲會買Philips BDP-9700嗎?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。