設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: David_Vincent

[藍光播放機] 你仲會買Philips BDP-9700嗎?

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

kvic 發表於 2013-5-26 11:34
吾信。因為吾知你講乜

有時有啲嘢你唔知都好嘅,世界緊要平衡格,師兄繼續幫襯 Philips 呀,縱使精神同身體都唔能夠支持你,但我佩服你!

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

kvic 發表於 2013-5-26 22:02
76網友叫人吾好買飛仔bdp, 買燈膽。睇來歷史要改寫。。

嗰位師兄講電子牛呀,你唔識咪亂咁 up, 混淆視聽!

鉑金玩家

剛星期日, 睇完碟後, 熄唔到機, hand了, 最後要拔電.........

買回來諗住服侍我, 現在變成我服侍佢

進階玩家

good88690 發表於 2013-5-27 09:36
剛星期日, 睇完碟後, 熄唔到機, hand了, 最後要拔電.........

買回來諗住服侍我, 現在變成我服 ...

你在播bd 之前或之後有用過smart tv嗎?

如果咁受氣,仲可以的話不如退/換牌子。

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

Stanley5387 發表於 2013-5-27 01:32
嗰位師兄講電子牛呀,你唔識咪亂咁 up, 混淆視聽!

一部機, 在唔同地方, 都比人小到暈, 飛仔真係有個人之處.

進階玩家

原本吾想回應,但見僂儸史佛很,唯有回應幾句。我頗討厭港產有中文吾打要打英文,佢中英文的水平差天共地,此乃原罪。如有自知之明,應該吾會獻醜。佢又歡天喜地真以為勇者無懼,出篇開霜聞,誰不知若干日後,變成似怨南,果然有個人之處。。不得止。仲要PM懇求人幫手,被好言丸拒後,又似反肚原是史。如果9700是佢口中的垃圾,佢個人格仲似。。然則,我不認為9700是垃圾的。

另外那位都回你幾句,不至顧此失彼。見佢把口識講混淆視聽,都可能讀過書,不是市井之徒。可是邏輯思維混亂,9700個腦袋可能醒過佢。原來吾係講燈膽,係講電子牛。好醒呀,呢版講9700, 關飛仔燈膽質量,燈具電子牛質量,甚至飛仔工場個清潔質素X史?誰不知,原來佢係度混淆視聽。

對9700無關的單打不再給與回覆。討論9700的問題很歡迎。

簡約唯美主義者

黃金玩家

76 榮譽忠義勲章

kvic 發表於 2013-5-27 22:01
原本吾想回應,但見僂儸史佛很,唯有回應幾句。我頗討厭港產有中文吾打要打英文,佢中英文的水平差天共地, ...

點都好,買9700 總好過買OPPO 103

因為OPPO 103 係中國設計同生產,仲要賣到四千幾蚊,真係過唔到自己果關

用一部四千幾蚊的國產野駁萬幾蚊的AV AMP 又或者幾萬蚊的電視,你都咪話唔怕,部OPPO 103除時SHORT CIRCUIT ,整壞部AMP OR 電視,呢D 野真係無人會知幾時發生,可能好多人都無諗過呢D 問題

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

你有你地話飛仔9700幾衰點差,有蛇已賣清光啦,3K6x真係抵買到唔信,咁超值傻傻地都可接受呀。

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

點都聲畫蠃晒103,103同55都會傻,係機都傻,只是啲人偏心不提,睇番我啲舊post就知。

鉑金玩家

以前如果有人話, "若要生活好, 遠離xx浦", 或者 "xx浦, 壞到整唔到", 我都幾反感的, 因為好似針對, 或者打手所為.
現在終於明白, 前人講的意見, 真是有參考價值.

講返我部機, 出現好多播放及操作上的問題, 這一個月, 都有同飛記多次溝通, 結果是, 現階段, 都沒有什麼解決方案, 只得知是等待一個不知何時才出現的fw, 或者有機會修服. 但當中其實有qc上的問題, 相信fw都不能解決.
而飛記都知道, 問題確實存在, 又解決不到, 唯有用另外的方式, 希望幫助客人解決問題, 可惜未必人人適合 (至於是什麼方式, 稍後如果解決事情, 或許可以再說)

大家上討論區, 都是希望得到資訊, 而相信大家都是大人, 能分別及過濾消息. 我只希望, 真心想買的用家, 考慮及衡量好風險後, 再作決定.