5.1外星人 發表於 2013-4-9 01:50

Philips player 我都{:8_369:}

taxiseven 發表於 2013-4-9 22:22

點算好呢?

vcom 發表於 2013-4-10 10:03

我都買左菲記9700,大約三個月來都平安無事,只係有幾次佢唔聽話,拔電線,再插返又ok!

good88690 發表於 2013-4-10 10:16

以上問題, 相信各牌子或多或少都有.

ilavbnm 發表於 2013-4-10 12:11

good88690 發表於 2013-4-10 10:16 static/image/common/back.gif
我用過pionner, samsung 的 3d blu ray 機大約一年, 兩部機都有唔聽話情況.

p 記 有hang機, 要拔電源線, r ...

的確...唔同牌子o既BDP都唔可以話一定無問題
但係...就要睇多定少
我依家做左SONY BDP 粉絲都係多得菲記
我第一部BDP係SONY S350...第二部就轉用菲記9500
部S350到依家都仲健在...操作正常...無入廠紀錄
但係...部9500整到菲記要換9600比我
結果...9600都係死到怕(大王應該好清楚...因為我累左佢{:1_260:})
所以...依家我明知SONY BDP論聲晝都唔係最好
但係為左穩陣起見...我都會照用SONY BDP...唔敢試其他牌子...{:1_260:}

gikifk 發表於 2013-4-28 11:42

我想法和你一樣{:6_193:}

corolladv 發表於 2013-4-28 11:51

用菲記一定要慢,唔心急得。{:6_228:}

depeche_lam 發表於 2013-4-28 12:04

菲記個名唔知幾時做臭曬..攪到我9500開始見用料正..旦唔咁入{:6_192:}

kleung 發表於 2013-5-1 18:42

ilavbnm 發表於 2013-4-10 12:11 static/image/common/back.gif
的確...唔同牌子o既BDP都唔可以話一定無問題
但係...就要睇多定少
我依家做左SONY BDP 粉絲都係多得菲記

各位CHING:晤知係咪我好彩,用9500同用到而家既9600都平平安安,無病無痛{:6_177:}

ronan 發表於 2013-5-5 13:58

請問9700 聽歌係咪好過9500?

頁: 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23
查看完整版本: 你仲會買Philips BDP-9700嗎?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。