設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: Wilmer威馬

[合併式擴音機] 麗磁 LM-201IA,真係租/借比大家聽,會唔會好屎忽鬼?

專業玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

讚成!但三日太少了!有時租左藍光碟都試唔切啦!

輪候遇著weekday,放工後抬番屋企,攪一輪已經天黑夜深!

第二日最多試一晚,第三日放工又要仆番屋企抬機還機!而且太夜難call 貨車,住得遠的士費又貴!

星期五攞機還好!但星期日有開門嗎?
AV:65VT50H,Oppo-105,LX-83,HRS-12
2Ch: SA11S2+OCX+10M>C-600F>M-600A
SP: Triangle / Klipsch

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

輪候遇著weekday,放工後抬番屋企,攪一輪已經天黑夜深 ...
tomc 發表於 2011-11-25 10:46

同意, 一個禮拜得唔得?
Devialet 220 pro
JBL Array 1400

銀級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

馬爺,唔該晒,我報名!部機我見過實物,覺得好靚仔!唔知部機會唔會好重呢?

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章

極之感興趣試機出包膠.

但是...如果部機真係不理想, 份包膠較負面得唔得??
東施再如何裝扮效顰,也只是東施,不可能變成西施。

銀級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

極之感興趣試機出包膠.

但是...如果部機真係不理想, 份包膠較負面得唔得?? ...
ADA 發表於 2011-11-25 11:46

我覺得個報告應該重點比較我地屋企套野同個麗磁嘅分別,當然,講多d自己現有個amp會令大家有更充分了解。

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
plnl88 + 10

查看全部評分

銀級玩家

輪候遇著weekday,放工後抬番屋企,攪一輪已經天黑夜深 ...
tomc 發表於 2011-11-25 10:46

同意, 一個禮拜得唔得?
jonahung 發表於 2011-11-25 11:22

如果一個禮拜,剩係數下依家舉左手 o既 CHING,輪幾個月先輪完,我咪得如貼錢買玩具比大家玩!?開善堂都唔一定係人都派米,所謂 o既一舊水租金我亦唔一定收到,收左都係補貼返套跟機膽損耗,講唔上賺,三日已經係底線,亦唔可能話比三舊租 9 日,咁樣對輪候中 o既 CHING 們唔公平,所以 SORRY 啦,NO GERMAN KING 啦!

By the way, Sunday close, but will have arrangment if return or pick up have to set on Sunday by chance.

1萬

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

我覺得個報告應該重點比較我地屋企套野同個麗磁嘅分別,當然,講多d自己現有個amp會令大家有更充分了解。 ...
kenneth_obee 發表於 2011-11-25 12:06

Agreed 100%.
2 CH 好個人。
比較二部機的異同公平啲。

銀級玩家

極之感興趣試機出包膠.

但是...如果部機真係不理想, 份包膠較負面得唔得?? ...
ADA 發表於 2011-11-25 11:46

我又唔係代理,唔洗比面我,我雖然識間廠,但係真金白銀正常批發價 NO SPECIAL DISCOUNT 買部機,亦冇需要賣帳比間廠,而且唔 o岩聽、未夾靚,同部機本身係咪衰聲係兩回事,只要用心寫真話、資料又夠詳盡,連用緊乜架乜釘都列清楚,就行到邊都係道理,怕條毛!?

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
plnl88 + 10

查看全部評分

銀級玩家

馬爺,唔該晒,我報名!部機我見過實物,覺得好靚仔!唔知部機會唔會好重呢? ...
kenneth_obee 發表於 2011-11-25 11:34

17Kg:
http://www.lmaudio.net/xxcp.aspx?dyiji=10&id=69

報名 via PM start from Monday, be fair to others.

銀級玩家

有得試咁so, 一定讚成, 係咪星期日起可以pm馬爺您預約
ltcHD 發表於 2011-11-25 10:30

Start from Monday la.