設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索

[合併式擴音機] 麗磁 LM-201IA,真係租/借比大家聽,會唔會好屎忽鬼?

銀級玩家

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

自從出左「威馬也中毒の膽機篇」呢個 POST,唔單止好多人問我,仲好多人問 Jadis 同走去 Canworkshop,先借題發題澄清一下:
1) Canworkshop 唔係我開,只係有幫手賣世紀格雷,例如有朋友訂我條旗艦電源線,咁 o岩尋晚撞正交收,Canworkshop 先有緣一見我條旗艦電源線。
2) Jadis 同我係好兄弟,但唔代表我做乜都關佢事,例如我有部 CDPRO2 CD 機響小瑟手就佢都唔知。

雖然我公司同厂有交情,但係我又唔係麗磁正式代理,我冇義務專門推廣 LM-201IA,更加冇理由無償借出私人玩具及營業時間比人試 LM-201IA,但又唔想大家問完都冇個底作唔到准,所以有以下諗法:
1) 放低押金,借走部 LM-201IA 三日兩夜
2) 還機前有開 post 分享出 report,當借,返來拎返全數押金
3) 試完就算唔想開 post,當租,押金扣起 100 大洋
4) 試完想買,請上膽皇買 LM-211IA,以前講過,LM-201IA 同 LM-211IA 係 exactly 完全一樣
5) 除左合理使用損耗(膽壽命、插座正常拔插痕跡等等)外,出現花損或故障會合理扣減押金

大家點睇?

2萬

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

咁著數!

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

好提議!要按金亦合理,部機咁重都造古力。証明佢真係有心試.不過瞻真係小心運輸.
唯讀程式開啟中
冰無常態.水無定形.固步必頹,自強有望

星級玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

自從出左「威馬也中毒の膽機篇」呢個 POST,唔單止好多人問我,仲好多人問 Jadis 同走去 Canworkshop,先借 ...
Wilmer威馬 發表於 2011-11-25 09:05

正一屎忽鬼!  幾時有得租借呀?

進階玩家

關人隱士

咁屎忽鬼但我鐘意喎

銀級玩家

真係實行的話,就 pm 我預約,我按 pm 前、後編排,再約實時間,不過過埋呢個 weekend 先,等多 d 人表態再決定。

銀級玩家

好提議!要按金亦合理,部機咁重都造古力。証明佢真係有心試.不過瞻真係小心運輸. ...
葵若葉 發表於 2011-11-25 10:02

原包裝好穩陣,大陸 ship 落 o黎都冇事,香港 local 抬返屋企會出事就真正整定啦。。。

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

有得試咁so, 一定讚成, 係咪星期日起可以pm馬爺您預約

進階玩家

麗磁 LM-201IA,真係租/借比大家聽,會唔會好屎忽鬼?

一點兒也不屎忽鬼,我讚成!

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

專業玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

呢個支持, 有時响代理試同屋企試係兩回事
Oppo 95
North Star M192 CDT
North Star USB dac32  
Onkyo 5007   
EC ECI-5 MKII
Elac FS247SE  Elac CC241  
Mirage OS3 x2  OMD-5 x2