設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: wayne0503

[AV擴音機] 又一風暴來襲!

白鑽玩家

Ep-71 發表於 2023-9-27 13:14
15p的確係夠簿身

又慳位又炸得

唔知係咪我唔識聽
未聽過一隻有下潛

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

MDLP 發表於 2023-9-28 21:20
唔知係咪我唔識聽
未聽過一隻有下潛

喏呀....谮鬼潛馬咩...

潛同包圍,我另有 7寸的佢

2隻 P15  純純粹打心口

評分

參與人數 2威望 +90 金錢 +90 收起 理由
wayne0503 + 10 + 10 Wow
MDLP + 80 + 80

查看全部評分

鉑金玩家

一大堆垃圾砌成7.3.4

隻7吋十仔.地動山搖一刻不得了!占屎邦冧樓一刻D鋼筋.......咦!呢隻十仔深潛不得了

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

李好野@76 發表於 2023-9-29 00:20
隻7吋十仔.地動山搖一刻不得了!占屎邦冧樓一刻D鋼筋.......咦!呢隻十仔深潛不得了 ...

冷門野,貪佢單元細又夠婑⋯⋯AB比較下更適合我套山寨組合

至於冧樓事件…. 上次𠆤fd 尼家訪,佢話 D石頭圍著揼落嚟,加上我做咗懸浮地台'地下會震,牆壁成幅鋤落地個下幾過癮禾!

佢都用緊2隻乜乜113v2 都話想加多尼隻

白鑽玩家

三星玩樂勲章

Ep-71 發表於 2023-9-29 09:58
冷門野,貪佢單元細又夠婑⋯⋯AB比較下更適合我套山寨組合

至於冧樓事件…. 上次𠆤fd 尼家訪 ...

晤玩大單元,7吋幾$

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

avsuperman 發表於 2023-9-29 10:38
晤玩大單元,7吋幾$

大大細細單元A B c D廠都有比較過

考慮到自己地方細得120尺 (大多一百尺會用sub2)...360度無定向發聲擺位可以求奇好多........太大隻送比我都放唔到(所以mps5310p x 2 都唔用的理由之一...速度亦吾夠快),佢雖然系7寸(有人話系8寸),但係X返6隻..實用面積計都等於42寸~48寸,所以量吾須要太擔心,推力又去到1700w RMS ( 3400w pipe) ,自身6個單元平衡式 total cancalling 快夾干淨. ..再補多1~2隻p15 (夾返個速度要夠快) ... 各自都有 DSP .(自然又易搞好多) ...  打下心口,推下梳化,平常睇演唱會開佢-隻就夠,攞現場氣氛同包圍感,睇戲時睇D殺人放火咪開多d,我覺得啱啱好!

價錢方面,我係疫情最高峰時期 ,代理等$ 救命價,绝對不能参考!

正價吾清楚好似5皮左右掛

評分

參與人數 1威望 +80 金錢 +80 收起 理由
MDLP + 80 + 80

查看全部評分

鉑金玩家

Ep-71 發表於 2023-9-29 11:10
大大細細單元A B c D廠都有比較過

考慮到自己地方細得120尺 (大多一百尺會用sub2)...360度無定向發聲擺 ...

搞到一屋都係😂😂

黑鑽玩家

AV道友

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

avsuperman 發表於 2023-9-26 22:51
用板間,無得隔,其實我一開声,我係聽唔到佢地唱歌,係我嘈到佢。工作關係,好多時中午可以去工廈,無人 ...

師兄你真係冇改咗名,佩服

白鑽玩家

三星玩樂勲章

CrazyBull 發表於 2023-9-29 18:58
師兄你真係冇改咗名,佩服

洗$去私竇玩,海關同鄰居無得炸型,三贏,d$係要比

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
Ep-71 + 10 + 10 無得頂

查看全部評分

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

wayne0503 發表於 2023-9-29 16:19
搞到一屋都係😂😂

馬交得幾十萬人,玩A V得-百幾十人。音響鋪得2間咁大把,好多野冇現貨吾洗講,都吾好話要試' 所以-有機會大家有聚,唯有辛苦D用到最笨方式直接托野過去人地屋企試