設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

[重低音] M&K Sound 打爆你心口 x TRINNOV 影院級體驗會 (會員討論帖)

黃金玩家

wil-wil 發表於 2022-9-4 20:30
先多謝師兄建議,一定會考慮。過往亦有星期六搞嘅活動,星期日就較少,因為都搞過見到反應較正常少人報名 ...

收到晒
辛苦大家
感謝

鑽石玩家

齙牙珍

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

wil-wil 發表於 2022-9-4 20:43
識 q 姐多年,真係今次先有幸見到真人風彩,好多謝咁多年都咁支持 76,非常多有建設性嘅分享,好開心、好 ...

wil總,果晚見到你同小瑟兄我都真係好開心呀,大家識咗十幾年但又第一次見面,d感覺好親切好特別,哈哈!
如果大家唔嫌棄Q穴似狗竇,有時間隨時歡迎上嚟飲啖茶食個包玩吓SMKSET呢

評分

參與人數 2威望 +510 金錢 +510 收起 理由
小瑟 + 500 + 500 唔覺唔覺, 其實真係識左好耐呢!.
wil-wil + 10 + 10 超正!! 等疫情緩和啲時,我地上黎拜訪!!.

查看全部評分

特別行動組版主

聽BEYOND得永生

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

qq1122yq 發表於 2022-9-3 08:17
首先要多謝poat76及米樂今次攪嘅活動,依兩年幾嚟相信大家真係餓咗好耐,難得嘅係一聽就已經聽到示範級數, ...

原來Q姐都有嚟,緣慳一面添⋯⋯
見唔到你風采⋯⋯

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
qq1122yq + 10 + 10 獎一Q

查看全部評分

亞祺,BEYOND教信徒,聽BEYOND的歌長大,流住BEYOND的血,經[一次意外]得以看破凡塵,豁達人生,自此致力宣揚BEYOND精神,亦希望將崇拜BEYOND的態度,用於每一件事,仍在努力中......

高級玩家

wil-wil 發表於 2022-9-4 20:43
識 q 姐多年,真係今次先有幸見到真人風彩,好多謝咁多年都咁支持 76,非常多有建設性嘅分享,好開心、好 ...

想問下Q姐真人係咪好cute

評分

qq1122yq + 10 + 10 少少啦^^

查看全部評分

黑鑽玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 綠翡翠勲章

PoolWater@G 發表於 2022-9-5 14:34

呢位師兄你諗多左了  

評分

qq1122yq + 10 + 10 罰1Q

查看全部評分

黃金玩家

76 榮譽忠義勲章

PoolWater@G 發表於 2022-9-5 14:34

非常強横

評分

qq1122yq + 10 + 10 獎兩Q

查看全部評分

鑽石玩家

齙牙珍

做乜唔講埋我好好相與喎
口爆專家 PowerJan

鑽石玩家

齙牙珍

245141525 發表於 2022-9-5 09:00
原來Q姐都有嚟,緣慳一面添⋯⋯
見唔到你風采⋯⋯

有縁千里能相會,縁份嘰野話嚟就嚟!
口爆專家 PowerJan

鑽石玩家

齙牙珍

mcdull 發表於 2022-9-2 23:10
感謝小瑟同埋Edmond及工作人員為我哋安排咗一場堅精彩嘅示範🙏
我終於感受到乜嘢叫打心口😂😂感覺好沉….離 ...

mcdull兄,小小意見,如果百零尺視聽空間而又新手的話,建議X10+都夠滿足一段長時間,因為單元越大,波長需要越長,量感越多,產生註波機會就越大,所以玩細隻d返而容易控制,同埋調校上易d有好效果!相反如果係敢向難道挑戰嘅,就建議X12+....希望幫到你。

評分

參與人數 3威望 +132 金錢 +140 熱話 +10 收起 理由
wil-wil + 50 + 50 + 10 TOTAL AGREE!
Manko + 10 + 10
pac + 72 + 80 認同到一個"點"呀!

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

qq1122yq 發表於 2022-9-6 02:44
mcdull兄,小小意見,如果百零尺視聽空間而又新手的話,建議X10+都夠滿足一段長時間,因為單元越大,波長 ...

Q姐你係咪想指頻率越低波長越長?

評分

qq1122yq + 10 + 10 嗯嗯

查看全部評分