設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

[重低音] M&K Sound 打爆你心口 x TRINNOV 影院級體驗會 (會員討論帖)

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

多謝大家留言比意見呀, 活動都希望可以多D進行. 希望疫情可以盡快受控啦!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

銀級玩家

76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

我join左呢個forum無幾耐,請問呢種邀請,報名通常係邊個位置可以見到?Thanks!

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

心動想試玩MK 5.1套裝,,又細又夠玩,換走套Jbl LS…..set極都唔掂好灰😭😭

鑽石玩家

76-FC 黑鑽石勲章

mcdull 發表於 2022-9-4 09:59
心動想試玩MK 5.1套裝,,又細又夠玩,換走套Jbl LS…..set極都唔掂好灰😭😭

Edmund會免費幇你set一次機,唔使自己煩。

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

mcdull 發表於 2022-9-4 09:59

全套LS意思係,十仔都用埋LS 120?

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

Eddieyan 發表於 2022-9-4 13:14
全套LS意思係,十仔都用埋LS 120?

前中置LS

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

Kin導 發表於 2022-9-3 09:21
下次會唔會考慮星期六或星期日呢?
因為好多同我一樣平日要返工
所以好多時都無緣參加

先多謝師兄建議,一定會考慮。過往亦有星期六搞嘅活動,星期日就較少,因為都搞過見到反應較正常少人報名,應該是 family day 情況。

不過現在疫情轉趨緊張,原本排滿幾個月嘅活動,都因此取消、暫緩或 cut 場次與名額 ... 今轉起初亦非現在嘅安排,希望大家體諒,當情況有改善時,即會盡快搞返各類不同形式嘅活動。

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

qq1122yq 發表於 2022-9-3 08:17
首先要多謝poat76及米樂今次攪嘅活動,依兩年幾嚟相信大家真係餓咗好耐,難得嘅係一聽就已經聽到示範級數, ...

識 q 姐多年,真係今次先有幸見到真人風彩,好多謝咁多年都咁支持 76,非常多有建設性嘅分享,好開心、好開心呀!

q 姐玩拾仔嘅功力,認識你嘅人都知,現場點 set 點狀況亦逃唔過你法眼,拾仔真係一門堅高深學問,唔好話玩幾隻,一隻要擺得好、識 set,玩好佢都好難,有機會已而 q 姐又方便,76 又夾到時間嘅話,都真係要搞過家訪學下野。

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
qq1122yq + 10 + 10 客氣

查看全部評分

1萬

副版管

rach 發表於 2022-9-3 15:16
有無片睇?😋

請耐心等候,一定會有!

1萬

副版管

maxer 發表於 2022-9-4 09:50
我join左呢個forum無幾耐,請問呢種邀請,報名通常係邊個位置可以見到?Thanks! ...

正當常你留意【站內活動】https://post76.hk/forum-103-1.html, 、『新聞中心』https://post76.hk/news/?list=all 、討論區頭版頭條、76 嘅私人訊息、Facebook、IG,都會見到。不過今次活動一出討論區頭條已勁爆到七彩,由於疫情關系,活動改至得一場八個人,唔想太多人失望,所以先無做足全套公布,望請見諒。