設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
返回列表 發新帖
樓主: DickWong1@FB

samsung soundbar 950A同990B應否升級?

鉑金玩家

AV newbie

Chunchiu 發表於 2022-7-21 06:00
係呀,我都係A9, 想換電源線,但自己又唔識整,唯有俾錢人賺😅😅,可否推介你換咗邊款缐?🙇🏻🙇🏻 ...

我用啲平嘢 DIY,自己銲線,全部加埋、都唔使五嚿水

專業玩家

tonylkt23 發表於 2022-7-21 06:20
唔建議買Carousell 果啲線。上網買條有牌子既都係幾舊水。

https://www.futureshop.co.uk/audioquest-nr ...

請問師兄L型8字頭電源線應該買邊個型號?Thank you

專業玩家

LeoChin@FB 發表於 2022-7-21 08:54
我用啲平嘢 DIY,自己銲線,全部加埋、都唔使五嚿水

請問師兄應該買邊款線整L型8字頭電源線?Thank you

鉑金玩家

AV newbie

BTCC 發表於 2022-7-21 15:35
請問師兄L型8字頭電源線應該買邊個型號?Thank you

我淘直8咋,曲頭、真係唔知呀,唔好意思

鉑金玩家

AV newbie

BTCC 發表於 2022-7-21 15:38
請問師兄應該買邊款線整L型8字頭電源線?Thank you

見到 鴨記x輝有啲8字轉彎插賣,可參考