設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: DickWong1@FB

samsung soundbar 950A同990B應否升級?

鉑金玩家

三星玩樂勲章76-FC 綠翡翠勲章

想問Soundbar 換電源線有冇幫助?thx

鉑金玩家

AV newbie

mimowai 發表於 2022-7-19 22:43
想問Soundbar 換電源線有冇幫助?thx

絕對有幫助,尤其是如果用緊跟機線
人生如戲、戲如人生,箇中情節、何須認真

鉑金玩家

三星玩樂勲章76-FC 綠翡翠勲章

LeoChin@FB 發表於 2022-7-19 22:53
絕對有幫助,尤其是如果用緊跟機線

hello LeoChin, 如果用緊 Q990b 有冇邊隻電源線推介 ? 旋轉大約 $5xx 果D 得唔得 ? thx

鉑金玩家

AV newbie

mimowai 發表於 2022-7-20 07:34
hello LeoChin, 如果用緊 Q990b 有冇邊隻電源線推介 ? 旋轉大約 $5xx 果D 得唔得 ? thx ...

早晨,是但搵啲非原裝嘅電源線,都一定會好咗
我自己DIY咗幾條缐,原裝嘅同而家比,相差十萬八千里

星級玩家

LeoChin@FB 發表於 2022-7-20 09:19
早晨,是但搵啲非原裝嘅電源線,都一定會好咗
我自己DIY咗幾條缐,原裝嘅同而家比,相差十萬八千里 ...

師兄,請問你Soundbar用緊Sony HT-A9?
我想換電源線,請問有冇推介? Thanks 🙇🏻🙇🏻

鉑金玩家

AV newbie

Chunchiu 發表於 2022-7-20 22:31
我想換電源線,請問有冇推介? Thanks 🙇🏻🙇🏻 ...

係用緊 A9,電源線要六條,所以我用啲平嘢 DIY,自己銲線,全部加埋、都唔使五嚿水,你套機如果用得少,買現成嘅、好少少嘅仲好喇

鉑金玩家

AV newbie

Chunchiu 發表於 2022-7-20 22:31
我想換電源線,請問有冇推介? Thanks 🙇🏻🙇🏻 ...

以為你係用三叔嗰位師兄𠻹!

你都係用 A9?

星級玩家

LeoChin@FB 發表於 2022-7-20 23:27
以為你係用三叔嗰位師兄𠻹!

你都係用 A9?

係呀,我都係A9, 想換電源線,但自己又唔識整,唯有俾錢人賺😅😅,可否推介你換咗邊款缐?🙇🏻🙇🏻

鉑金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

mimowai 發表於 2022-7-20 07:34
hello LeoChin, 如果用緊 Q990b 有冇邊隻電源線推介 ? 旋轉大約 $5xx 果D 得唔得 ? thx ...

唔建議買Carousell 果啲線。上網買條有牌子既都係幾舊水。

https://www.futureshop.co.uk/audioquest-nrg-x2-low-noise-uk-mains-power-cable

黑鑽玩家

三星玩樂勲章

950A/990B個BAR嘅8字線位都係底部,換靚電源線咪擺放唔平!?請問有冇soundbar架推薦埋