設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

Samsung 2022 Neo QLED 8K 同 11.1.4無線ATMOS SOUNDBAR發佈

銀級玩家

三星玩樂勲章76-FC 綠翡翠勲章

wong1777 發表於 2022-3-31 10:30
本身用緊950a,屋企唔夠位擺M機🥲
見佢出990B係金屬面而唔係950a嘅布網面,仲唔即刻換左佢😆終於唔駛再驚 ...

我隻貓都會抓,每次抓我都即刻喝住佢,好怕佢抓爛,我個心會滴血。
啱啱才買左半年你就出新機@@希望可以改下個顯示唔好再係機頂啦,根本睇唔到。

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
光與曝光 + 10 + 10

查看全部評分

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

JayShiu@G 發表於 2022-3-31 14:01
如果真係4月就好.. 唔洗再等太耐…
小瑟大人預測呢個時間係咪因為係三叔或某d方面
收到d消息呢 ...

黎緊我地會同Samsung有D新野玩呀。如果係三叔粉就要留意我熱科林呀

高級玩家

小瑟 發表於 2022-4-1 09:49
黎緊我地會同Samsung有D新野玩呀。如果係三叔粉就要留意我熱科林呀
...

Wow~ 咁正~ 咁一定密切留意&更加期待~
因為我之前啱啱放咗JBL9.1正想換三叔新Soundbar.. 所以
希望佢快啲出啦… 因為依家只有用返電視黎睇戲…
十分無引…….

鑽石玩家

三星玩樂勲章

keeliu 發表於 2022-4-1 09:25
我隻貓都會抓,每次抓我都即刻喝住佢,好怕佢抓爛,我個心會滴血。
啱啱才買左半年你就出新機@@希望可以 ...

好彩我屋企兩隻貓都無去抓,而機頂就用12蚊店用品膠刺網,Q950A係好野塵,我都係用左半年,效果滿意,比用家庭影院器材多好幾十倍,因為日日開電視

鑽石玩家

三星玩樂勲章

補相

銀級玩家

三星玩樂勲章76-FC 綠翡翠勲章

avsuperman 發表於 2022-4-1 14:45
好彩我屋企兩隻貓都無去抓,而機頂就用12蚊店用品膠刺網,Q950A係好野塵,我都係用左半年,效果滿意,比 ...

無錯效果真係好滿意  還有很多驚喜,
試過後置個環迴,令到我以為個聲音係喺我屋企發出來,唔係喇叭出來的,被嚇到了。
還有試youtube 煙花demo片,d煙花好似係你頭頂爆咁,咁真實呀!!

[]https://youtu.be/Dxya5ucIroI
[youtube]Dxya5ucIroI[/youtube]

鑽石玩家

三星玩樂勲章

keeliu 發表於 2022-4-1 17:12
試過後置個環迴,令到我以為個聲音係喺我屋企發出來,唔係喇叭出來 ...

如果可以外接超低就好,佢嘅無線低音係斯文舒服感,叫做有,但力水就缺乏震撼

星級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

avsuperman 發表於 2022-4-1 18:01
如果可以外接超低就好,佢嘅無線低音係斯文舒服感,叫做有,但力水就缺乏震撼 ...

但師兄們你哋點set同埋用邊個mode?
我長用surround mode同原裝setting,好係好但唔知有冇得再好🫡

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

wong1777 發表於 2022-3-31 10:30
本身用緊950a,屋企唔夠位擺M機🥲
見佢出990B係金屬面而唔係950a嘅布網面,仲唔即刻換左佢😆終於唔駛再驚 ...

C兄到時,同你接收950a

高級玩家

keeliu 發表於 2022-4-1 17:12
試過後置個環迴,令到我以為個聲音係喺我屋企發出來,唔係喇叭出來 ...

咁堅 係就睇戲更加無得輸 希望新mode盡快到港……