設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

Samsung 2022 Neo QLED 8K 同 11.1.4無線ATMOS SOUNDBAR發佈

銀級玩家

今年係咪真係無 QD-OLED???之前講到咁行,今次竟然未見影??? 另外點解 Samsung 突然又重出 OLED 咁奇怪既???之前完全無預告過會出既... 唔知表現如何呢?

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

JayShiu@G 發表於 2022-3-31 06:54
咁幾時出…?.? 我都極度期待……

應該 4月尾左右就會黎料!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

imbdcollector 發表於 2022-3-31 10:09
今年係咪真係無 QD-OLED???之前講到咁行,今次竟然未見影??? 另外點解 Samsung 突然又重出 OLED 咁奇 ...

依家部S95B, 估緊會唔會其實就係 QD-OLED 機~~
我都好緊張, 即時問緊 三叔果邊呢~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

三叔近年電視及soundbar都真是很勁,我用過正亦推介了身邊親朋戚友最少廿多人用,應該收返他們commision,另外他的智能生態圓圈亦強得很,北美見識過真是非常方便,支援十分足,可惜香港不知為何冷處理!?

星級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

小瑟 發表於 2022-3-31 10:02
咁開心, 一出即買?? 依家師兄用緊咩??

本身用緊950a,屋企唔夠位擺M機🥲
見佢出990B係金屬面而唔係950a嘅布網面,仲唔即刻換左佢😆終於唔駛再驚畀貓抓爛

鑽石玩家

三星玩樂勲章

都知8K電視出新機,相信都係天價,所以日前決定玩2021年款,開心使用中,配埋Q950A真係有驚喜

鉑金玩家

Samsung 最衰無左DV, 睇netflix同disney+果時見唔到個logo, 總係好似差d野, 雖然有時知道係心理因素

黃金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

JayShiu@G 發表於 2022-3-31 06:54
咁幾時出…?.? 我都極度期待……

me too !!!
退燒人士

星級玩家

三星玩樂勲章76-FC 綠翡翠勲章

一直都用緊Samsung ,廳同房都係,房間用 Lifestyle Frame. 但係Samsung 無DV, 個心總覺得不舒服,不知道轉左 14bit 會不會冇 DV 但都會接近有 DV 的電視效果㠯?如果晤係,客廳再換電視的話,應該會為左 DV 改選LG, 因為Song Google TV 冇左 Apple TV 的電影租買功能。

高級玩家

小瑟 發表於 2022-3-31 10:11
應該 4月尾左右就會黎料!!

如果真係4月就好.. 唔洗再等太耐…
小瑟大人預測呢個時間係咪因為係三叔或某d方面
收到d消息呢….?😉😉?