設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

Samsung 2022 Neo QLED 8K 同 11.1.4無線ATMOS SOUNDBAR發佈

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
今年SAMSUNG MINI LED 背光燈的 NEO QLED又有新野, MINI LED細左, 分區又多左, 光束的射程集束力都高左, 加埋新OS界面, 同埋升到上14BIT的光位, 好似好有睇頭喎!!!

加埋勁多SOUNDBAR, 11.1.4之餘仲要WIRELESS ATMOS, 真係有D期待喎!!!

一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

neo qled 02.JPG

neo qled 03.JPG

neo qled 04.JPG

neo qled 05.JPG

neo qled 06.JPG

neo qled 07.JPG

neo qled 08.JPG

neo qled 09.JPG

neo qled 10.JPG

neo qled 11.JPG

neo qled 12.JPG
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

詳盡的中文版報導我地依家做緊文章總結, 一陣做好就會同大家分享呢!!

Post76玩樂網.
圖文版報道詳文,請參閲以下
https://post76.hk/news/2022/03/samsung-2022-8k-neo-qled-tv/

星級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

990B
唔駛講野

高級玩家

wong1777 發表於 2022-3-31 02:14
990B
唔駛講野

咁幾時出…?.? 我都極度期待……

銀級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

三星今年soundbar嘅Wireless Atmos 好正喎,但最估唔到係life style soundbar都有 Wireless Atmos,真心勁
paul.play.forward
人言微,愛共樂,活着就要往前看

黃金玩家

76-FC 黑鑽石勲章

paul.play.forwa 發表於 2022-3-31 09:35
三星今年soundbar嘅Wireless Atmos 好正喎,但最估唔到係life style soundbar都有 Wireless Atmos,真心勁 ...

Wireless Atmos 即係純用無線方法連接soundbar 就可以出到 Dolby Atmos? 之前好似冇聽其他牌子有個類似嘅功能,如果唔會 delay 聲音嘅話,都真係幾吸引

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章

真係好好奇無線 Soundbar 可以點玩法... 之前最少都要有個 Input Hub 先可以做到呢個效果... 呢次全無線,我估多數行 WiFi 機會大 D

5萬

總版管

咁開心, 一出即買?? 依家師兄用緊咩??

Post76玩樂網.