設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

Samsung 特約 : 全城最大尺寸電視 98" Neo QLED 登陸 AV Life呀!

鉑金玩家

你吊到上去裝,你重要保佢一世唔好壞
一個75寸入到𨋢 加 一架投影 重大靈活性
冇要求嘅屋企人佢唔會著緊75同98差異
有要求佢又唔會怕煩熄燈開燈

星級玩家

projector - low nits  (low HDR impact), 3D, large projection size, light & easy to handle, LLDV with HDfury products or Sony TV+splitter
Samsung 98" TV - high nits (high HDR impact), no 3D; LLDV with HDfury products, heavy and difficult to handle

US price 15,000.
https://www.bhphotovideo.com/c/p ... a_98_class_hdr.html

My dream TV was Sony 100Z9D (4K, 3D and high nits).

1萬

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

我最多都係買70寸

黃金玩家

76-FC 黑鑽石勲章

gikifk 發表於 2021-12-29 12:02
我最多都係買70寸

其實70吋已經係正常香港家居差唔多成幅牆已經好壯觀,好難想像98吋有幾震撼...

真係非富則貴

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章

咁嘅價錢買激光電視好過

星級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

tonyl626 發表於 2022-1-21 14:40
咁嘅價錢買激光電視好過

激光係冇得同電視比

星級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

老五 發表於 2021-12-23 19:16
電視98吋攞嚟睇戲,你都只會覺得係睇緊電視,但投影100吋個感覺就好似戲院睇緊戲一樣 ...

兩種我覺得冇得比,電視一定係優勝好多(唔計你屋企有冇位、有冇錢、入唔入到𨋢…等等等等等)

白鑽玩家

wong1777 發表於 2022-1-21 20:25
兩種我覺得冇得比,電視一定係優勝好多(唔計你屋企有冇位、有冇錢、入唔入到𨋢…等等等等等) ...

你緊係好耐未睇過投影,依家啲投影靚過電視

星級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

老五 發表於 2022-1-21 20:43

咁應該係你好耐冇睇過靚嘅電視

星級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

老五 發表於 2022-1-21 20:43

不過我真係冇用過投影,有冇介紹