設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

Samsung 特約 : 全城最大尺寸電視 98" Neo QLED 登陸 AV Life呀!

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
今次由 Samsung 特約的 「😎 98" 全城最大尺寸電視 Samsung Neo QLED 推介」小瑟就邀請左「中港照相器材集團CEO  -   #孫道弘 先生」擔任今次呢條片的特別嘉賓。由呢位年輕一代 CEO 如何去選購一部適合自己家人的 98" 大電視係最好不過了。今次亦都比小瑟一個機會, 可以同呢類高層傾下佢地點睇香港電視市場的走勢都真係好似上左一堂咁呢!!!

🎈【Samsung 特約 : 全城最大尺寸電視 98" Neo QLED 登陸 AV Life】

############################################
SAMSUNG三星 QN90A 系列 4K Neo QLED 智能電視示範門市
太子大廈 -
香港中環遮打道10號太子大廈三樓303-304店
營業時間 : 10:00 - 19:30 (星期一至日)
門市電話 : 2346 3398
產品詳情 : https://bit.ly/3pia2PW
############################################

#Samsung #NeoQLED #QN90A #AVLife #電視推介 #三星 #請Like呢個帖支持我地寫評測比大家啦 🤗

評分

參與人數 4威望 +40 金錢 +40 收起 理由
terry1407 + 10 + 10 話題性討論,極具參考價值
kennethlo74 + 10 + 10 超正, 一定要加分
光與曝光 + 10 + 10 超正, 一定要加分
:o) + 10 + 10 話題性討論,極具參考價值

查看全部評分

一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

銀級玩家

98吋真係不是人人買得起啦。唔知呢部MINI LED的電視是否天價呢?

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

98"呢個QN90A依家優惠價 $169,980, 當然平定貴就要睇下師兄點用呢~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

白鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

買唔買得起係其一,大廈lift入唔入到先係問題,本身部機大,連包裝更大!

黃金玩家

76-FC 黑鑽石勲章

98吋... my dream TV

銀級玩家

唔係新樓冇送貨大𨋢應該都幾難搬入屋.

星級玩家

nippon 發表於 2021-12-23 07:03
買唔買得起係其一,大廈lift入唔入到先係問題,本身部機大,連包裝更大!

睇大陸影音up主視頻98"都要抬樓梯至掂

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

98吋放係廳未必係問題, 係機價及點搬入屋先考起

5萬

總版管

nippon 發表於 2021-12-23 07:03

好多人都要折左機先上到樓呢~

Post76玩樂網.

白鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

小瑟 發表於 2021-12-23 14:33
好多人都要折左機先上到樓呢~

我住五十樓,逐層搬運費都幾貴!