設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: Akhkmike

[4K/8K電視] 集中研究水貨電視

鉑金玩家

Akhkmike 發表於 2021-7-20 22:12
平wo 行貨成$33000, 平成萬蚊有多,有無邊間提供分享下

5👈!iNIqX9385qM哈 https://m.tb.cn/h.4BLHWgK?sm=738efe  LG OLED65CXPCA/55CXP/48C1P/65C1P寸4K高清游戏HDR电视55C1PCB

要問客服詢價,淘寶官方有限價政策。

黃金玩家

近期見台灣人都係美國訂c1 轉運返台灣,見佢地原箱運送,無加固

星級玩家

bio2016 發表於 2021-7-21 23:09
近期見台灣人都係美國訂c1 轉運返台灣,見佢地原箱運送,無加固

有無post 睇下 大約幾錢

黃金玩家

kkfaikk 發表於 2021-7-21 23:31
有無post 睇下 大約幾錢

Ebay買 你ebay search model就有

專業玩家

HELLO,
請問各位CHING, 買左QLED 水貨, 有無漏光情況
係唔係買水貨, 要硬食漏光情況.
THANKS.

高級玩家

aajkowng 發表於 2021-7-22 14:28
HELLO,
請問各位CHING, 買左QLED 水貨, 有無漏光情況
係唔係買水貨, 要硬食漏光情況.

我覺得水同行都係同一批貨來 如果三星,因為有地區選擇,暫發現呢D問題,先前用行機依家水機 覺得無分別,用緊Q70T 65吋

專業玩家

Benchester@G 發表於 2021-7-22 22:00
我覺得水同行都係同一批貨來 如果三星,因為有地區選擇,暫發現呢D問題,先前用行機依家水機 覺得無分別 ...

Hello ching,
咁請問我Q70T 係唔係漏光.
前日先趕到尾班車買55Q70T
但睇VIUTV個張又無漏光
其餘兩張黑底就似漏光

THANKS.
WhatsApp Image 2021-07-23 at 09.36.34.jpeg
WhatsApp Image 2021-07-23 at 09.36.33.jpeg
WhatsApp Image 2021-07-23 at 09.36.34 (1).jpeg

高級玩家

aajkowng 發表於 2021-7-23 09:42
Hello ching,
咁請問我Q70T 係唔係漏光.
前日先趕到尾班車買55Q70T

我播你個D 畫面都有,係4個角位, 但睇電視完全唔覺, 接受到,我岩岩去左大行試行貨Q70a都係咁  始終黑位oled 完勝就一定,但咁既價錢打到ps5 ok la 又無燒印.

專業玩家

Benchester@G 發表於 2021-7-23 22:35
我播你個D 畫面都有,係4個角位, 但睇電視完全唔覺, 接受到,我岩岩去左大行試行貨Q70a都係咁  ...

Ok,thanks
咁應該q70t q60t 側光led 會有
下次我換電視 都要追求全陣列led

高級玩家

aajkowng 發表於 2021-7-24 00:40
Ok,thanks
咁應該q70t q60t 側光led 會有
下次我換電視 都要追求全陣列led

https://kknews.cc/zh-hk/home/e5v33nq.html

你講完我都上網參考左,係有小小分別,不過一分錢一分貨,唔洗一萬買到65 又打到ps5 我都滿足了