設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 582

[討論] 以後買某公司既音嚮可能要實名購買?

鉑金玩家

PepperFish@FB 發表於 2021-5-12 21:46
免費升8k時期$23000應該買到全新,佢呢個價買陳列品有啲鬼鬼哋🤭

你講呢口價都好合理
唔係鬼就假
無啦啦比人寫陳立品係張單

1萬

白鑽玩家

老而不

issachar 發表於 2021-5-12 21:48
以我了解而家 D&M 已經認定果部係二手, 所以唔會有保養, 依佢個玩法, 就算一手機主認返部機, D&M 一樣唔 ...

甘如果原用家變第3手的話就真係令件事仲變得灰諧了.
還是應說 : 關公災難?

家下我都好期待D&M 有無野講
還是好音樂最好.

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

kl122002 發表於 2021-5-12 21:52
甘如果原用家變第3手的話就真係令件事仲變得灰諧了.
還是應說 : 關公災難?

佢要玩野我覺得講得出嫁...
不過佢企硬部機轉過手已失去保養其實都冇分別

其實二手買賣一直都存在嫁啦! D&M 攪乜呢次要企硬呢?
LG CX55
Denon AVC-X8500HA + MultEQ-X
Wharfedale EVO 4.4 + 4.CS + D330
FB: RGB山洞原人的玩物

1萬

白鑽玩家

老而不

issachar 發表於 2021-5-12 21:57
佢要玩野我覺得講得出嫁...
不過佢企硬部機轉過手已失去保養其實都冇分別

呢個我都係一個有諗的問題 . D&M今次企得硬之餘, 仲有D刻意去查
點解? 市場有發生左D我地唔知的事?
還是好音樂最好.

進階玩家

chan@76 發表於 2021-5-12 21:52
你講呢口價都好合理
唔係鬼就假
無啦啦比人寫陳立品係張單

買賣嘅嘢 , 只有買賣雙方才知 ! 但代理保養能做得好 , 也是信譽問題 !

鉑金玩家

RaymondWong@G 發表於 2021-5-12 22:27
買賣嘅嘢 , 只有買賣雙方才知 ! 但代理保養能做得好 , 也是信譽問題 !

代理保養有做得唔好咩?
佢哋只係話冇 免費升級
樓主又題到認單唔認人
冇話唔承擔保養期
冇講唔接受附費升級

單寫明係陳立品
樓主又同天龍交代左係二手品
你話買陳立品都算新用戶
我就覺得同代理方推廣活動方針有別

餘下係樓主入機價
如果已係一個冇保養價錢買入
應該理解上手賣家係知道有風險

另外同上手有冇知一d嘢係冇交代比樓主
並唔係咩全新開箱機
定係代理跟本想去貨而同零售有d嘢

真實經驗親身係另一家代理買過架全新合併amp
佢本來只做銀色陳立品特價
但我要黑色冇得咁特
收尾佢賣全新黑色比我但就要係張單度寫陳立品保用半年
個箱有釘同全部logo 貼紙絶對當面新開

進階玩家

C-46 發表於 2021-5-12 13:54
喺度食咗花生咁耐,都唔見有天龍既人同小瑟哥出嚟認下人哋一句

看得Post76 , 相信大多數都是會員 , 發生這些事主持和有關方面也應出來回一下 , 小事一宗做個順水人情 , 也是給Post76攞分的時候 , 做宣傳都要廣告費啦!

鉑金玩家

RaymondWong@G 發表於 2021-5-12 22:44
看得Post76 , 相信大多數都是會員 , 發生這些事主持和有關方面也應出來回一下 , 小事一宗做個順水人情 ,  ...

唔係一架機咁簡單
係容許零售做埋 trade 機
跟手係張單印 陳立品
無限復活

你有問過 安橋 之前有過 trade 機promo
就知官方跟本唔想你 trade

有天龍保用証
親身睇下第一句已寫左點先係首要保用生效嘅條款
重要一早print 左零售個名係保用証上
跟本唔洗咩突别調查
求其有個 excel record 就知邊間零售邊段時間賣左邊架機

進階玩家

chan@76 發表於 2021-5-12 23:02
唔係一架機咁簡單
係容許零售做埋 trade 機
跟手係張單印 陳立品

師兄  請給個機會有關方面和Post76回應吧!

鉑金玩家

RaymondWong@G 發表於 2021-5-12 23:19
師兄  請給個機會有關方面和Post76回應吧!

你以為冇人睇緊?
可能睇得貼過你同我