設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: blackboy00

[請教] 8000蚊以下家用投影機 + 幕

見習玩家

MDLP 發表於 2020-4-8 01:40
再睇多次#48
提埋佢條咁長HDMI都係$$$$
$8000再扣一扣

執部二手4k, 魔獸線, 淘寶投影幕, 玩4k真係有可能, 行出去都用緊4k投影, 唔使食1080 D死貨, 第日有錢升級4k都去賣番少少錢。
我真係唔明點解咁簡單嘅話題要拗咁耐
仲要封鬼埋我account, 其實封我account有乜意思, block ip 都未怕你, 28蚊有張上網卡, 翻牆vpn 也可以, 開個gmail又唔使錢
件事嘅根本 係有啲師兄嘅對話, 我唔覺得可以指鹿為馬, 先繼續回應落去, 你要封我都冇法, 但呢個唔係解決方法

白鑽玩家

Cxa5200 發表於 2020-4-8 01:55
執部二手4k, 魔獸線, 淘寶投影幕, 玩4k真係有可能, 行出去都用緊4k投影, 唔使食1080 D死貨, 第日有 ...

你好似講到係我封你咁喎
就欠一點點 但這一點點 卻很遠

白鑽玩家

李天王@76 發表於 2020-4-8 01:57
咁你要教下個大徒弟先啦!
一部Lx500加部2k投影就充真4k講到全76都誤解!
正常人都睇唔過眼啦!

乜你個八仙飯店師付
無同你講你部都係合併
抽起份後級扮前級咩?

見習玩家

李天王@76 發表於 2020-4-8 01:57
咁你要教下個大徒弟先啦!
一部Lx500加部2k投影就充真4k講到全76都誤解!
正常人都睇唔過眼啦!

玩音響唔係上下網查下資料亂咁吹水就可以。 大把音響平台, 大把寫手, 始終都係用家主導, 仲要有技巧, 有真正經驗,識set机,才可叫識玩

白鑽玩家

睇下乜叫真前級先喇

見習玩家

MDLP 發表於 2020-4-8 02:01
乜你個八仙飯店師付
無同你講你部都係合併
抽起份後級扮前級咩?

唔使講太遠, 淨係講相位, 已經好多玩兩聲道嘅人都唔知係乜, 有玩av大部份就知道係乜, 但可能都係知道, 未必set得啱, 所以經驗係非常重要, 我話用家主導就係e個原因, 自己冇4k投影機, 就講到4k會衰過1080, 真係百思不得其解

Mdlp, 不要對號入座

見習玩家

MDLP 發表於 2020-4-8 02:05
睇下乜叫真前級先喇

你用緊?我也覺得正,不如一人買一部, 橫掂我屋企已有兩部前級, 如果你又買 ,我可能又買多部,wakaka

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
vicken + 10 + 10

查看全部評分

白鑽玩家

李天王@76 發表於 2020-4-8 02:07
真救命!兩師徒都是這樣
繼續合併下去901⇒904
2k當4k

你同你師付有無疫情都無損關系
一早都已經用網上隔胸調陰聯系感情

見習玩家

MDLP 發表於 2020-4-8 02:16
你同你師付有無疫情都無損關系
一早都已經用網上隔胸調陰聯系感情

Mdlp , 點解你孤身作戰,matt 係咪隻眼攰所以瞓咗, 你回應 仲多過佢

白鑽玩家

Cxa5200 發表於 2020-4-8 02:10
你用緊?我也覺得正,不如一人買一部, 橫掂我屋企已有兩部前級, 如果你又買 ,我可能又買多部,wakaka ...

有3個朋友用過8802a换走咗
係好聲不過要唔開audyssey