設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: owen234hk

[DAP播放器] 一步攻頂之選擇

鑽石玩家

76-FC 綠翡翠勲章

打手到處有,認真便輸了,但Sony的打手都不及AK多,還有某師兄説AK的二手價吸引,但有人在肥花放已過保的sp1000,竟然叫價$19000(街價全新都是$21k左右).
都是ㄧ句,耳聽為實.

黃金玩家

nikfung 發表於 2019-1-31 01:46
VE8真係有D猪排、好多朋友都話做ve6好過、因為ve8是為咗"大眾"市場出的聲音、另外、如果是打手應該不會寫 ...

Ve6咁係物?我都有,你只是聽别人說,自己沒有就唔好評論啦,真係一笑而過⋯⋯?

鑽石玩家

choy 發表於 2019-1-31 08:05
Ve6咁係物?我都有,你只是聽别人說,自己沒有就唔好評論啦,真係一笑而過⋯⋯? ...

那個别人就是本人呢!

黃金玩家

nikfung 發表於 2019-1-31 09:45
那個别人就是本人呢!

?你之前說朋友,現在又是本人?!怎樣都好,什麼品牌也好,自己喜歡就可以了,不需要別人認同☺️

銀級玩家

choy 發表於 2019-1-30 17:05
講真,ak出機真係玩死你,版本多到呢,一款機物料都幾款,睇你哋跟得幾多,但對有錢的人無視了,買囉,值 ...

你只是以價錢來橫分旗艦和次旗艦。但實際上官方也表示了SPKM是新旗艦了,規格和SPK一樣,但是更小更輕,更是技術改良後的結晶。

請不要以自己的觀感眨低SPKMGD!!!很令人對你的言論反感

黃金玩家

liondream 發表於 2019-1-31 11:00
你只是以價錢來橫分旗艦和次旗艦。但實際上官方也表示了SPKM是新旗艦了,規格和SPK一樣,但是更小更輕, ...

師兄,我從未説過ak不好,只是出得頻密,我也沒有說它質數好與不好,也沒有說它是豬排或死聲,我沒有貶低它啊!我世沒有資格批評任何品牌的機種,你可出止言呢?

鉑金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

咪帶自己嘅耳機。 逐一部試。反正而家係任試嘅。最後入咗金磚。

黃金玩家

Filling88 發表於 2019-1-31 11:49
咪帶自己嘅耳機。 逐一部試。反正而家係任試嘅。最後入咗金磚。

這是最正確的做法,點解要信別人的耳仔呢,買甚麼品牌不重要,重要是啱自己要的聲音,其它都不想討論。

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

講真,ak出機真係玩死你,版本多到呢,一款機物料都幾款,睇你哋跟得幾多,但對有錢的人無視了,買囉,值 ...@ 呢次SPKM先出藍鋁版.... 之後再出銅金版, 有少少玩死人咯, 我估如果兩部同一時間出, 有些買家個選擇又會吾同左

銀級玩家

jaffeinism 發表於 2019-1-31 12:45
講真,ak出機真係玩死你,版本多到呢,一款機物料都幾款,睇你哋跟得幾多,但對有錢的人無視了,買囉,值 . ...

其實AK除了SP1000外,每一個新型號,都是先出鋁版,過半年後再出特別版(例如鋼版、銅版或其他顏色版),習慣性地不要太早狗衝就沒有問題~